iPad mini 4 reparation

iPad Mini 4 blev hurtigt en af de mest populære tablets her i landet – og det er ikke svært at forstå hvorfor. Desværre er det dog uundgåeligt, at både skader og slid kan påvirke din iPad mini 4 over tid.

Hvis du står over for en reparation af din iPad mini 4, har vi hos bestrep stor erfaring med reparation af forskellige iPads. Vi anvender altid originale reservedele, og vi yder altid 2 års garanti.

reparation af iPad mini 4

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, inden for 24 timer.

Priser på iPad mini 4 reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPad mini 4

  I 2015 lancerede Apple deres eftertragtede iPad mini 4 som svar på den stigende efterspørgsel efter mindre og mere praktiske iPads.

  Denne model repræsenterede en fortsættelse af den velkendte trend, hvor Apple valgte at forbedre det indre maskineri. Resultatet var en markant hurtigere og mere avanceret model end sin forgænger.

  Opgraderingerne til iPad Mini 4 inkluderede bl.a. et forbedret kamera, der sprang fra mini 3’s 5 MP til 8 MP. Processoren blev også betydeligt kraftigere, hvilket resulterede i en hastighedsforbedring på 30-60%, afhængigt af brugerens aktiviteter.

  Succesen for iPad mini 4 var stor, hvilket ledte til Apples beslutning om at stoppe salget af dens forgænger, iPad mini 3. Og da prisen på de to modeller var ens ved lanceringen, var det en nærliggende beslutning at opgradere til denne imponerende tablet.

  Eksperter i iPad mini 4 reparationer

  Denne iPads betydelige popularitet har ført mange enheder til os, hvorfor vores ekspertise i reparationer af iPad mini 4 er betydelig.

  Uanset om det drejer sig om skærmskader, antenneproblemer, højttalerdefekter eller kamerafejl, er vi klar til at tage os af det. Udover reparationer tilbyder vi også en omfattende fejlfinding af din iPad mini 4, hvis du er i tvivl om omfanget af dens skader.

  Hos Bestrep forstår vi det udfordrende i at undvære sin elskede tablet. Præcis som vores smartphones, fungerer iPad’en som en central del af vores dagligdag, der hjælper os med at organisere alt fra venner, familie og aftaler til arbejde og meget mere.

  For familier er iPad’en også en værdifuld følgesvend, især for de mindste. Når uheldet er ude, og din tablet oplever en skade, fysisk eller softwaremæssig, er det altafgørende, at den hurtigt genoprettes, så hverdagen kan fortsætte.

  Vores teknikere har mange års erfaring inden for reparation af iPads i alle former og størrelser, hvilket sikrer dig en professionel behandling af din enhed.

  Reparation af din iPad mini 4 uden tidsbestilling

  Vi tilbyder ikke kun hurtig diagnose, men er også i stand til at udføre de mest almindelige reparationer inden for blot 24 timer. Dette betyder, at du ikke skal undvære din enhed i lang tid.

  Vores engagement i reparationer omfatter ikke kun hastighed, men også kvalitet. Vi bruger udelukkende originale Apple reservedele, når vi reparerer Apple produkter.

  Dette garanterer ikke kun en fejlfri reparation, men inkluderer også en 2-årig garanti på alle udførte reparationer.

  Du skal altid være velkommen forbi vores værksted med din defekte iPad mini 4 – eller andet Apple produkt for den sags skyld – uden tidsbestilling. Vi glæder os til at se dig!

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPad mini 4 WiFi 16GB
  • iPad mini 4 WiFi 32GB
  • iPad mini 4 WiFi 64GB
  • iPad mini 4 WiFi 128GB
  • iPad mini 4 WiFi + Cellular 16GB
  • iPad mini 4 WiFi + Cellular 32GB
  • iPad mini 4 WiFi + Cellular 64GB
  • iPad mini 4 WiFi + Cellular 128GB

  Modelnummer for iPad mini 4:

  • A1538
  • A1550

  Lanceringsdato:

  • September 2015

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.