Samsung Galaxy S22 Ultra reparation

Har din Samsung Galaxy S22 Ultra brug for reparation? Slå vejen forbi vores værksted og få udført en reparation til en fair pris, med originale reservedele og 2 års garanti.

Vi har mere end 10 års erfaring med reparation af smartphones fra Apple, Samsung og Huawei, hvorfor du trygt kan overlade dit kæreste eje til vores dygtige teknikere.

reparation af Samsung Galaxy S22 Ultra

Priser på Samsung Galaxy S22 Ultra reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy S22 Ultra reparation

  Vi tilbyder reparation af alle former for skader på din Galaxy-telefon, herunder Samsung Galaxy S22 Ultra. Uanset hvilken type reparation du har behov for, står vores dygtige teknikere klar til at hjælpe dig.

  Hvis din specifikke reparation ikke er angivet på vores liste, er du velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

  Hvis du ejer en anden Samsung-enhed, kan du finde en liste over de mest almindelige Samsung-telefoner, som vi tilbyder reparation af, lige her på vores hjemmeside.

  Vi bruger kun originale reservedele til din Samsung

  Effektiv og hurtig reparation af Samsung Galaxy S22 Ultra er vores hovedfokus hos Bestrep. Vi forstår, hvor frustrerende det kan være at undvære sin telefon i længere tid, så vi stræber altid efter at udføre reparationen inden for 60 minutter.

  Vores erfarne teknikere har mange års erfaring med reparation af Samsung Galaxy-telefoner og er udstyret med de nødvendige værktøjer og kompetencer til at håndtere selv de mest komplekse reparationer.

  Når vi reparerer din Samsung Galaxy S22 Ultra, sikrer vi os altid, at vi benytter originale reservedele – direkte fra Samsung. Dette er afgørende for at sikre, at din telefon fungerer optimalt efter reparationen.

  Originale reservedele er specifikt designet til at passe præcist til din telefon og er ofte af højere kvalitet end de billige kopireservedele, der kan findes på internettet.

  Vi prioriterer altid brugen af originale reservedele, så du kan være tryg ved, at din telefon vil fungere problemfrit i mange år fremover.

  2 års garanti på alle reparationer af Samsung Galaxy S22 Ultra

  Uanset om du har brug for et batteriskift, en skærmreparation eller andre avancerede reparationer, tilbyder vi altid 2 års garanti på vores reparationer af Samsung Galaxy S22 Ultra.

  Så tøv endelig ikke med at slå vejen forbi vores værksted i Herlev – tæt på Lyngby, Ballerup, Farum og København.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB
  • Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB
  • Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB
  • Samsung Galaxy S22 Ultra 1TB

  Modelnummer for Galaxy S22 Ultra:

  • SM-S908B

  Lanceringsdato:

  • 25. februar 2022

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.