iPhone XR reparation

Har du en ødelagt iPhone XR? Fortvivl ikke, vi er her for at hjælpe. Uanset om din skærm er gået i stykker, kameraet ikke fungerer, batteriet er dødt eller noget helt fjerde, så kan vi reparere din iPhone XR.

Normalvis kan vi klare en reparation af din iPhone XR inden for 20-60 minutter. Vores dygtige teknikere står altid klar til at hjælpe dig – uden du behøver at bestille tid. Længere nede finder du vores prisliste.

reparation af iPhone XR

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, på under en time.

Priser på iPhone XR reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPhone XR reparation

  iPhone XR er et prisvenligt alternativ til de to iPhone XS-modeller, men de kompromisser der er lavet for at opnå en lavere pris, er faktisk begrænsede.

  Ligesom iPhone XS Max og iPhone XS er iPhone XR desværre sårbar over for slag, da den har en udvidet skærm foran og en glasbagside designet til den trådløse opladning.

  Hos bestrep er du dog sikker på en konkurrencedygtig pris på reparationen af din iPhone XR, da vi altid kører med faste lave priser på udskiftning af skærmen, batteriet, bagsiden, front- og bagkameraet samt bundstikket.

  Vi kan udføre disse reparationer på helt ned til blot 20 minutter, og hvis reparationen skulle tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed. Vi tilbyder også at fejlsøge på din iPhone XR, hvis du er usikker på, hvad problemet skyldes.

  Reparation af iPhone XR skærm og batteri

  iPhone XR-skærmen er ikke som de andre skærme i Apples X-serie. Den er nemlig større end de andre modeller. Derudover er skærmen udstyret med “Liquid Retina” i stedet for OLED som i iPhone X. Apple har kaldt Liquid Retina for “den mest avancerede LCD-skærm i hele branchen”.

  Det er derfor også vigtigt, at du overlader en reparation af din iPhone XR-skærm til nogen, som ved hvad de laver. Vi bruger altid originale reservedele og giver naturligvis 2 års garanti på en skærmudskiftning.

  Batteriet i iPhone XR er et af Apples største, selvom telefonen er en af de billigste modeller. Li-Ion-batteriet har en kapacitet på 2.658 mAh, og holder næsten 1,5 time længere end en iPhone 8. Batteriet understøtter derudover hurtigopladning og muliggør også trådløs QI-opladning.

  Derudover er batteriet designet til at kunne holde strøm i 20 timer ved opkald eller 60 timers musikafspilning. Og skulle det vise sig ikke længere at holde mere end halvdelen, kan du altid få det udskiftet hos os på under en time.

  Besøg vores værksted i Herlev

  Du kan altid uden tidsbestilling besøge vores værksted i Herlev og få personlig hjælp til din iPhone. Her kan du være sikker på, at vores fokus er på kvalitet og et højt serviceniveau.

  Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have til din iPhone XR reparation. Du kan også ringe til vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00, samt om lørdagen fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPhone XR 64GB
  • iPhone XR 128GB
  • iPhone XR 256GB

  Modelnummer for iPhone XR:

  • A1984
  • A2105
  • A2106
  • A2108

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.