Samsung Galaxy A22 5G reparation

Din smartphone er en vigtig forbindelse til verden omkring dig, og det er afgørende, at den fungerer optimalt. Hvis din Samsung Galaxy A22 5G ikke længere gør det, så er du kommet til det rette sted.

Uanset om din Samsung Galaxy A22 5G kræver en større eller mindre reparation, så står vi klar til at hjælpe. Her arbejder vi kun med originale reservedele og yder 2 års garanti på alle reparationer.

reparation af Samsung Galaxy A22 5G

Priser på Samsung Galaxy A22 5G reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy A22 5G reparation

  Samsung Galaxy A22 5G er en fantastisk telefon, der er velegnet til alt fra opkald til fotografering og opdatering af sociale medier. Med sin 6,6″ Full HD+ touchskærm kan du nyde indholdet i knivskarp kvalitet.

  Og skulle du være uheldig, at smadre skærmen, kan du trygt overlade reparationen til os. Vi genopretter hurtigt den fulde funktionalitet i din Samsung Galaxy A22 5G.

  Mere end 10.000 reparationer og 2 års garanti

  Vi er stolte af at være et af danskernes foretrukne værksteder, med mere end 10.000 servicerede kunder fra vores værksted i Herlev.

  Uanset om det drejer sig om en simpel eller mere omfattende reparation, lægger vi alle vores kræfter i at levere arbejde af højeste kvalitet. Vi har fuld tiltro til det arbejde, vi udfører, og derfor yder vi altid to års garanti.

  Besøg vores værksted med din defekte Samsung

  Hos Bestrep ønsker vi at gøre det så nemt som muligt for dig at få repareret din Samsung Galaxy A22 5G. Derfor tilbyder vi både walk-in-reparation og tidsbestilling.

  Hvis du vil undgå enhver form for ventetid, anbefaler vi, at du bestiller tid til reparationen. Du kan gøre det nemt via formularen her på vores hjemmeside, hvor du også kan angive typen af reparation, du har brug for.

  Så snart du træder ind ad døren, er vi klar til at tage hånd om din Samsung Galaxy A22 5G og give den, den kærlighed som den fortjener.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy A22 5G 64GB
  • Samsung Galaxy A22 5G 128GB

  Modelnummer for Galaxy A22 5G:

  • SM-A226B

  Lanceringsdato:

  • 24. juni 2021

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.