Samsung Galaxy S9 reparation

Vi er specialister i Samsung-reparationer, og en Samsung Galaxy S9 reparation er naturligvis ingen undtagelse. Uanset om din skærm er smadret eller du har problemer med opladningen, kan vores erfarne teknikere helt sikkert hjælpe dig.

Vi benytter os udelukkende af originale reservedele direkte fra Samsung, hvorfor vi uden at tøve kan kvittere med 2 års garanti.

reparation af Samsung Galaxy S9

Priser på Samsung Galaxy S9 reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy S9 reparation

  I 2018 blev Samsung Galaxy S9 sammen med sin storebror, Galaxy S9 Plus, lanceret som Samsungs nye flagskibssmartphone. Denne mobiltelefon introducerede primært forbedringer til kameraerne – et område hvor Samsung har stræbt efter at være førende.

  En markant ændring var flytningen af fingeraftrykslæseren, som nu ligger under kameraet i stedet for den upraktiske placering ved siden af det, som var tilfældet på Galaxy S8-modellen.

  Disse ændringer blev betragtet som de mest betydningsfulde i en lancering, der af nogle kritikere blev kaldt “kedelig” og ikke solgte så godt som forventet.

  Samsung Galaxy S9 – en opgradering af forgængeren

  Der er dog ingen tvivl om, at Samsung Galaxy S9 er en betydeligt bedre smartphone end S8-modellen, og den er blevet rost for sine intelligente finjusteringer på en allerede fremragende telefon.

  En af de mere usynlige forbedringer var en kraftigere processor, der skulle gøre telefonen hurtigere og opveje det faktum, at den “kun” havde 4 GB RAM, præcis som sin forgænger.

  Dog oplevede mange forbrugere problemer med batterilevetiden i de første måneder, men dette problem blev senere løst med en softwareopdatering.

  Lad os stå for reparation af din Samsung Galaxy S9

  Samsung Galaxy S9 blev hurtigt et populært valg blandt danskerne, og vores teknikere har derfor omfattende erfaring med at reparere denne model.

  Du kan altid besøge vores værksted, hvor vores dygtige teknikere står klar til at modtage dig og din smartphone. Du kan også bestille en reparation her på vores hjemmeside, således du kan vente mens reparationen udføres.

  Vi glæder os til at se dig og din Samsung Galaxy S9 på vores værksted!

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy S9 64GB
  • Samsung Galaxy S9 128GB
  • Samsung Galaxy S9 256GB

  Modelnummer for Galaxy S9:

  • SM-G960F

  Lanceringsdato:

  • 9. Marts 2019

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.