Samsung Galaxy S8 reparation

Hvis uheldet er ude, og din Samsung Galaxy S8 trænger til en reparation, behøver du ikke bekymre dig. Vi står altid klar til at hjælpe dig og din smartphone videre i en fart.

I mere end 10 år har vi beskæftiget os med reparation af smartphones fra Samsung, Apple og Huawei. I alle reparationer benytter vi os af originale reservedele og yder 2 års garanti på vores arbejde.

reparation af Samsung Galaxy S8

Priser på Samsung Galaxy S8 reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy S8 reparation

  Lanceringen af Galaxy S8-modellerne var afgørende for Samsung, der efter fiaskoen med de eksplosive Galaxy Note 7-telefoner havde brug for en vellykket modtagelse for at bevare kampen mod Apples iPhones.

  Lykkeligvis blev S8-modellen godt modtaget af både forbrugere og anmeldere, der roste Samsung for at have implementeret en række fantastiske forbedringer i forhold til S7-modellerne.

  Hvad er nyt i Samsung Galaxy S8?

  Den mest iøjnefaldende af disse forbedringer var fjernelsen af den fysiske hjem-knap nederst på skærmen, hvilket tillod skærmen at strække sig ud til alle fire hjørner af telefonens front.

  Med S8-generationen droppede Samsung også de særlige ‘Edge’-modeller og indarbejdede i stedet edge-designet på alle sine telefoner. Dette betyder, at skærmen buede nedad langs kanterne og skabte en naturlig overgang til telefonens ramme.

  Samsung Galaxy S8 er også udstyret med en betydeligt kraftigere processor end sin forgænger, hvilket resulterer i en hurtigere ydeevne, selvom begge modeller har 4 GB RAM.

  Kameraet er kun marginalt forbedret i forhold til S7, men ved udgivelsen var det stadig et af de bedste kameraer på markedet.

  Galaxy S8’s største konkurrent er dens storebror, S8 Plus. Ud over størrelsen er den eneste mærkbare forskel et forbedret batteri, hvilket gjorde mange tilbøjelige til at vælge den lidt billigere basismodel.

  Skal vi klare reparationen af din Samsung Galaxy S8?

  Har din Samsung Galaxy S8 set bedre dage – måske en ødelagt skærm, problemer med opladning eller svært ved at holde på strømmen? Lad os klare din Samsung Galaxy S8 reparation nemt og smertefrit.

  Takket være telefonens popularitet har vi stor erfaring med at reparere netop denne model. Du kan altid møde op på vores værksted uden tidsbestilling eller bestille din reparation ovenfor, hvormed du undgår unødig ventetid.

  Vi ser frem til at modtage dig og din defekte Samsung Galaxy S8!

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy S8 64GB

  Modelnummer for Galaxy S8:

  • SM-G950F

  Lanceringsdato:

  • 24. april 2017

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.