iPhone 8 Plus reparation

Har din iPhone 8 Plus været offer for et dyk i toilettet? Eller har du du tabt den på vejen til arbejde? Måske trænger den bare til et nyt batteri? Uanset skaden, så kan du trygt overlade din iPhone 8 Plus reparation til en af vores dygtige og erfarne teknikere.

Vi giver naturligvis 24 måneders reklamation på alle vores reparationer, så du kan være sikker på en god oplevelse, selv efter du har fået din telefon tilbage. Herunder finder du vores prisliste på reparationer.

reparation af iPhone 8 Plus

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, på under en time.

Priser på iPhone 8 Plus reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPhone 8 Plus reparation

  I 2018 introducerede Apple deres iPhone 8 Plus sammen med iPhone 8 og den større iPhone X. Den bemærkelsesværdige forskel ved iPhone 8 Plus er, ligesom mange af Apples Plus-modeller, dens større skærm i forhold til søstermodellen.

  Men det særlige ved denne telefon er dens glasbelagte bagside, hvilket adskiller den fra de andre modeller. Udover en forbedret skærm med højere opløsning, har den også et bedre batteri end iPhone 8. Efter lanceringen blev denne telefon hurtigt populær over hele verden, inklusive herhjemme.

  Reparation af alt fra skærm til batteri

  Når Apple tilføjer nye funktioner eller ændrer designet, ved vi, at nye typer skader kan opstå. Heldigvis er vi førende eksperter i reparation af denne model. Vi er klar til at hjælpe dig, uanset om du har brug for udskiftning af skærm, bagside, batteri, front- og bagkamera eller bundstik.

  Vi tilbyder også at stille en diagnose af din iPhone 8 Plus, hvis du er usikker på omfanget af skaden.

  Hurtig reparation af din iPhone 8 Plus

  Vi forstår, hvor svært det kan være at undvære sin telefon. Smartphones er den naturlige forbindelse i vores hverdag og hjælper os med at holde styr på venner, familie, aftaler, arbejde og meget mere.

  Når uheldet er ude, og din iPhone 8 Plus har fået en skade, er det afgørende, at den bliver repareret hurtigt, så du kan vende tilbage til hverdagen. Dette gælder både fysiske skader og softwarefejl.

  Vores erfarne teknikere er hurtige til at diagnosticere og reparere iPhones. I de fleste tilfælde kan vi udbedre de mest almindelige skader på en iPhone 8 Plus på under 60 minutter. Det betyder, at du ikke skal vente længe, før du har din telefon tilbage i hånden.

  Originale reservedele i topkvalitet

  Udover vores hurtighed lægger vi stor vægt på kvalitet i vores reparationer. Vi bruger altid originale Apple reservedele, hvilket sikrer den bedste kvalitet og medfølgende garanti på alle reparationer. Du kan altså være helt tryg ved at overlade din telefon til os.

  Såfremt du ikke ønsker at bekoste din iPhone med originale reservedele, tilbyder vi også et billigere alternativ til udskiftning af skærmen.

  Besøg vores værksted i Herlev

  Du kan altid uden tidsbestilling besøge vores værksted i Herlev og få personlig hjælp til din iPhone. Her kan du være sikker på, at vores fokus er på kvalitet og et højt serviceniveau.

  Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have til din iPhone 8 Plus reparation. Du kan også ringe til vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00, samt om lørdagen fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPhone 8 Plus 64GB
  • iPhone 8 Plus 128GB
  • iPhone 8 Plus 256GB

  Modelnummer for iPhone 8 Plus:

  • A1864
  • A1897
  • A1898
  • A1899

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.