iPhone SE reparation

Hos Bestrep er vi specialister i reparation af alle typer af iPhones, herunder den populære iPhone SE fra Apple. Vi prioriterer en hurtig reparation og vores priser er naturligvis yderst konkurrencedygtige.

Hvis du ønsker at få din iPhone SE repareret hurtigt, er du altid – og uden tidsbestilling – velkommen forbi vores værksted i Herlev. 

Reparation af iPhone SE

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, på under en time.

Priser på iPhone SE reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPhone SE reparation

  iPhone SE blev en yderst populær model, da Apple lancerede den i 2016. Selvom den minder om iPhone 5S i sit design, er den mere avanceret med en større processor og et større kamera.

  Det er stadig en populær telefon i dag, og hvis din iPhone SE er i stykker, så kan du helt trygt overlade den til vores dygtige teknikere. Vi har mange års erfaring og har set de fleste skader og problemer før.

  Vi forstår, hvor vigtig din iPhone er for dig, og vi ved, hvor frustrerende det kan være, når den går i stykker. Derfor er vi altid klar til at reparere din telefon så hurtigt som muligt, og i de fleste tilfælde kan vi have den klar igen på under 1 time.

  Vi bruger kun originale Apple reservedele og sikrer, at vores arbejde er 100% i orden, så du kan være sikker på, at din telefon vil fungere som ny igen efter vores reparation. Vi yder ligeledes 2 års garanti på alle vores reparationer.

  Besøg vores værksted i Herlev

  Du kan altid uden tidsbestilling besøge vores værksted i Herlev og få personlig hjælp til din iPhone. Her kan du være sikker på, at vores fokus er på kvalitet og et højt serviceniveau.

  Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have til din iPhone SE reparation. Du kan også ringe til vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00, samt om lørdagen fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPhone SE 16GB
  • iPhone SE 32GB
  • iPhone SE 64GB
  • iPhone SE 128GB

  Modelnummer for iPhone SE:

  • A1662
  • A1723
  • A1724

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.