iPhone 7 Plus reparation

Vi kender efter mere end 10 år i branchen vores vej rundt om en iPhone 7 Plus reparation. Du kan derfor være sikker på at modtage en enhed som er 100% funktionsdygtig efter end reparation.

Vi er kendt for at være dygtige og billige, og vi yder desuden 2 års garanti på alle vores reparationer. Så uanset om du har brug for en ny skærm eller batteri i din iPhone, så kan du trygt overlade den til os.

Reparation af iPhone 7 Plus

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, på under en time.

Priser på iPhone 7 Plus reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPhone 7 Plus reparation

  Apple lancerede iPhone 7 Plus tilbage i 2016 som en større og forbedret version af iPhone 7. Denne model havde en 5,5″ skærm og et nyt stereo højtalersystem, der ikke var set før. Den var også dobbelt så hurtig som den tidligere iPhone 6S, hvilket hurtigt gjorde den populær i Danmark.

  Når designet ændres eller større telefoner introduceres, medfølger oftest også nye skader og fejl, som skal repareres eller løses. Med mere end 10 år i branchen, tør vi godt kalde os selv for eksperter i alle former for reparationer af iPhone 7 Plus.

  Vi kan være behjælpelig med alt fra udskiftning af skærm, batteri, front- og bagkamera samt ladestik. Vi tilbyder også en diagnose af din iPhone 7 Plus, hvis du er usikker på skadernes omfang.

  Hurtig reparation på under en time

  Vi forstår, at en smartphone er mere end bare en telefon for mange danskere – det er en livslinje, der hjælper med at binde hverdagen sammen. Derfor har vi altid fokus på at reparere din telefon så hurtigt som muligt. I de fleste tilfælde kan vi reparere din iPhone 7 Plus på under 1 time.

  Vores arbejde skal naturligvis være af høj kvalitet og 100% i orden. Derfor anvender vi altid originale Apple reservedele, når vi arbejder med iPhones. Det betyder, at du kan være helt tryg, når du overlader din telefon til os, og du får også 2 års garanti på alle vores reparationer.

  Din iPhone 7 Plus er født med et Li-Ion 2.900 mAh batteri, hvilket giver dig op til 384 timers stand-by og næsten 21 timers taletid, før den igen skal oplades. Alligevel vil det på et tidspunkt blive væsentligt forringet og kunne få brug for en udskiftning.

  Besøg vores værksted i Herlev

  Du kan altid uden tidsbestilling besøge vores værksted i Herlev og få personlig hjælp til din iPhone. Her kan du være sikker på, at vores fokus er på kvalitet og et højt serviceniveau.

  Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have til din iPhone 7 Plus reparation. Du kan også ringe til vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00, samt om lørdagen fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPhone 7 Plus 32GB
  • iPhone 7 Plus 128GB
  • iPhone 7 Plus 256GB

  Modelnummer for iPhone 7 Plus:

  • A1661
  • A1784
  • A1785
  • A1786

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.