MacBook 12″ Retina reparation

Har din MacBook 12″ Retina været ude for et uheld af den ene eller anden karakter, såsom en knust skærm, væske i tastaturet eller et udkørt batteri, så står vi klar til at udføre en professionel reparation.

Vi har mere end 10 års erfaring med reparation og support af Apple-computere, hvorfor du ligesom mere end 10.000 andre, trygt kan overlade din MacBook til vores dygtige teknikere.

reparation af MacBook 12" Retina

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, inden for 24 timer.

Priser på MacBook 12″ Retina reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om MacBook 12″ Retina

  Den prisvindende MacBook 12″ Retina blev lanceret i marts 2015 som en banebrydende bærbar computer i Apples produktlinje.

  MacBook 12″, kendt som Retina MacBook, introducerede en ny æra af kompakthed i forhold til tidligere modeller. Dette blev opnået gennem en overgang til et ventilationsfrit design, et fladt butterfly tastatur og en enkelt USB-C port.

  Overraskende nok omfattede denne skønhed også en strålende Retina-skærm.

  En ny MacBook, men ikke uden fejl

  Udfordringer med tastaturet blev hurtigt et kendt problem. Små partikler og støv kan føre til, at tasterne sætter sig fast. I sådanne tilfælde har det ofte været nødvendigt at adskille hele tastaturet for at rette op på problemet.

  Vi kan dog også i mange tilfælde assistere med reparation af blot enkelte taster. Så hvis du har problemer med tastaturet, kan vi helt sikkert hjælpe dig.

  Reparation af skærmen på din MacBook 12″ Retina

  MacBook 12″ er udstyret med en fantastisk Retina-skærm, hvilket betyder en højere opløsning og evnen til at repræsentere dybde i mørke nuancer og et bredt farvespektrum.

  Det innovative tastaturdesign kan dog også medføre skader på skærmen, såsom døde pixel, ridser og mærker fra de enkelte taster. Disse problemer opstår typisk efter hårde stød eller tryk på computeren.

  Har du beskadiget din skærm på den ene eller anden måde, kan du trygt overlade den til vores dygtige teknikere, som ikke har lavet andet end Apple computere i mere end 10 år.

  Hvis din MacBook 12″ Retina har været ude for et uheld, og du er i tvivl om omfanget af skaderne, kan vi også hurtigt stille en diagnose. Og vi påbegynder naturligvis ikke en reparation, før du har godkendt tilbuddet.

  De fleste reparationer udføres inden for en time. For mere komplekse reparationer stræber vi efter at have din MacBook klar igen inden for blot 24 timer.

  Spar penge ved at vælge en reparation frem for en ny MacBook

  At investere i en helt ny MacBook kan hurtigt tømme pengepungen, og derfor er vores mission hos Bestrep at hjælpe vores kunder med at udskifte forskellige komponenter på deres eksisterende enheder – uanset om det drejer sig om større eller mindre skader.

  Der er næsten ingen skade, som vi ikke kan reparere. Hvis din MacBook 12″ Retina er fuldstændig død, kunne dette tyde på et kortsluttet bundkort.

  Hvis dette skulle vise sig at være sandheden, tilbyder vi også reparation på komponentniveau. Dette kan også være aktuelt, hvis du har vigtige data, der skal reddes fra din uarbejdsdygtige MacBook.

  Vi hjælper dig med at blive klogere på din MacBook 12″ Retina

  Hvis du har brug for hjælp til softwareinstallation, mailopsætning, geninstallation af MacOS eller ønsker rådgivning om den optimale cloud-løsning, står vores supportteam hos Bestrep altid klar til at assistere.

  Vores support tilbydes til en rimelig timepris, der ikke blot løser dine aktuelle problemer, men også udruster dig til at håndtere fremtidige udfordringer.

  For os er det afgørende, at vores support skaber værdi for dig som kunde. Hos Bestrep er vi parate til at støtte dig i enhver tænkelig situation vedrørende din MacBook 12″ Retina.

  Du er altid velkommen i vores værksted, hvor vi har åbent på hverdage fra kl. 09.00 til 18.00 samt lørdage fra kl. 10.00 til 16.00. Vi glæder os til at byde både dig og din MacBook velkommen!

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • MacBook 12″ 1.1GHz Core M (Early 2015)
  • MacBook 12″ 1.2GHz Core M (Early 2015)
  • MacBook 12″ 1.3GHz Core M (Early 2015)
  • MacBook 12″ 1.1GHz Core m3 (Early 2016)
  • MacBook 12″ 1.2GHz Core m5 (Early 2016)
  • MacBook 12″ 1.3GHz Core m7 (Early 2016)
  • MacBook 12″ 1.2GHz Core m3 (Mid-2017)
  • MacBook 12″ 1.3GHz Core i5 (Mid-2017)
  • MacBook 12″ 1.4GHz Core i7 (Mid-2017)

  Betegnelser for MacBook 13 Retina”:

  Modelnummer: A1534

  Model ID: MacBook10,1, MacBook9,1, MacBook8,1

  Varenummer:
  MNYF2XX/A, MNYG2XX/A, MNYH2XX/A, MNYJ2XX/A, MNYK2XX/A, MNYL2XX/A, MNYM2XX/A, MNYN2XX/A, MLH72xx/A, MLH82xx/A, MLHA2xx/A, MLHC2xx/A, MLHE2xx/A, MLHF2xx/A, MMGL2xx/A, MMGM2xx/A, MF855xx/A, MF865xx/A, MJY32xx/A, MJY42xx/A, MK4M2xx/A, MK4N2xx/A

  ‘xx’ i varenummeret erstattes af landekode for oprindelseslandet. I Danmark er dette DK.

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.