iPhone 14 Pro Max reparation

Hvis du står over for en reparation af din iPhone 14 Pro Max, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder en bred vifte af reparationer, herunder skærmskift, udskiftning af batteri, bagside og meget andet.

Med over 10 års erfaring kan du trygt overlade reparationen af din iPhone 14 Pro Max til vores erfarne teknikere. Vi er så sikre på vores arbejde, at vi giver 2 års garanti på alle de reparationer, vi udfører.

reparation af iPhone 14 Pro Max

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, på under en time.

Priser på iPhone 14 Pro Max reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPhone 14 Pro Max reparation

  iPhone 14 Pro Max imponerer med sin store 6,7 tommer OLED-skærm og en opdateringshastighed på 120 Hz. Ligesom iPhone 14 Pro har iPhone 14 Pro Max også en erstattet notch’en med den innovative Dynamic Island-teknologi, der udnytter hver eneste kvadratcentimeter på den store skærm.

  Med et tredobbelt kamerasystem, der omfatter et hav af funktioner og muligheder, samt Crash Detection og Emergency SOS via satellitopkald, giver iPhone 14 Pro Max dig en enestående oplevelse og større sikkerhed.

  Reparation af iPhone 14 Pro Max til en konkurrencedygtig pris

  Prisen for reparation af iPhone 14 Pro Max afhænger naturligvis af omfanget af skaden og opgavens karakter. Hos Bestrep tilbyder vi altid konkurrencedygtige priser på alle vores iPhone-reparationer.

  Hvis du har behov for mere end én reparation på samme enhed, giver vi gerne en rabat på den samlede pris,

  Ovenfor finder du en prisliste på de forskellige typer reparationer, der giver dig et overblik over, hvad det vil koste at få repareret din iPhone 14 Pro Max.

  Besøg os uden tidsbestilling

  Du er altid velkommen til at besøge vores værksted helt uden tidsbestilling. Mens du venter på, at vi reparerer din iPhone 14 Pro Max, tilbyder vi gerne en kop kaffe i butikken. Du behøver dog ikke vente i evigheder, da vores dygtige teknikere kan håndtere de fleste reparation på under en time.

  Vi bestræber os på at være lagerførende i alle de reservedele vi har listet i vores prisliste. Vil du være helt sikker, er du altid velkommen til at kontakte os inden du besøger os.

  Besøg vores værksted i Herlev

  Du kan altid uden tidsbestilling besøge vores værksted i Herlev og få personlig hjælp til din iPhone. Her kan du være sikker på, at vores fokus er på kvalitet og et højt serviceniveau.

  Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have til din iPhone 14 Pro Max reparation. Du kan også ringe til vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00, samt om lørdagen fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPhone 14 Pro Max 128GB
  • iPhone 14 Pro Max 256GB
  • iPhone 14 Pro Max 512GB
  • iPhone 14 Pro Max 1TB

  Modelnummer for iPhone 14 Pro Max:

  • A2651
  • A2893
  • A2896
  • A2895
  • A2894

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.