iPhone 8 reparation

Hvis uheldet er ude, og din iPhone 8 har brug for reparation, er du kommet til det rette sted. Hos Bestrep kan vi reparere din iPhone 8 på hurtig og effektiv vis.

Vores teknikere har mere end 10 års erfaring, hvilket betyder, at din iPhone er i de bedste hænder i branchen. Vi yder 2 års garanti på alle reparationer og stiller gerne en diagnose af din iPhone, hvis du er i tvivl om hvad den fejler. Se også vores prisliste herunder.

reparation af iPhone 8

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, på under en time.

Priser på iPhone 8 reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPhone 8 reparation

  iPhone 8 blev lanceret af Apple i 2017 sammen med iPhone 8 Plus og iPhone X. Designet af denne model minder meget om forgængeren, iPhone 7, men den byder på flere spændende nye funktioner.

  Med iOS 11 og en forbedret processor er telefonens ydeevne og respons styrket. Displayet er også forbedret, og kameraet har fået markante forbedringer. iPhone 8 var desuden den første iPhone med trådløs opladning.

  Udskiftning af alt fra skærm til batteri

  Vi er eksperter inden for reparation af iPhone 8 og tilbyder en bred vifte af services. Uanset om det drejer sig om udskiftning af skærm, bagcover, batteri, front- og bagkamera eller bundstik, er vi klar til at hjælpe.

  Vi tilbyder også en grundig diagnose af din iPhone 8, hvis du er usikker på omfanget af skaderne – naturligvis uden omkostningerne, hvis du vælger at lade os stå for reparationen.

  Reparation af din iPhone 8 på under en time

  Vi forstår, at din iPhone 8 er mere end bare en telefon. Den er en vigtig del af din dagligdag, hvor du opbevarer kontakter, aftaler og værdifulde billeder af dine kære. Derfor har vi altid fokus på at reparere din telefon så hurtigt som muligt.

  Takket være vores mange års erfaring og dygtige medarbejdere kan vi udføre de mest almindelige iPhone 8 reparationer på under 1 time.

  Besøg vores værksted i Herlev

  Du kan altid uden tidsbestilling besøge vores værksted i Herlev og få personlig hjælp til din iPhone. Her kan du være sikker på, at vores fokus er på kvalitet og et højt serviceniveau.

  Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have til din iPhone 8 reparation. Du kan også ringe til vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00, samt om lørdagen fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPhone 8 64GB
  • iPhone 8 128GB
  • iPhone 8 256GB

  Modelnummer for iPhone 8:

  • A1863
  • A1905
  • A1906
  • A1907

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.