Samsung Galaxy Z Flip 3 reparation

Bestrep er din nemme løsning, når det kommer til små og store reparationer af din Samsung Galaxy Samsung Z Flip 3. På under en time kan vores erfarne teknikere få din mobiltelefon klar til brug igen.

Med mere end 10 års erfaring i reparation af Samsung-telefoner er vores teknikere velkvalificerede til at håndtere din Samsung Galaxy Z Flip 3 med stor ekspertise og omhu.

reparation af Samsung Galaxy Z Flip 3

Priser på Samsung Galaxy Z Flip 3 reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy Z Flip 3 reparation

  Vi er specialister i reparation af Samsung Galaxy Z Flip 3 og kan håndtere alle typer skader, uanset om det er en smadret skærm, et batteri, der ikke lader, eller andre problemer.

  Hvis din reparation ikke er angivet i prislisten ovenfor, er du velkommen til at kontakte os for et tilbud til netop din model.

  10 års erfaring og 2 års garanti på alle reparationer

  Vi har mere end 10 års erfaring med reparationer af Samsung Galaxy-telefoner og er udstyret med alt det nødvendige værktøj til at udføre professionelle reparationer.

  Du kan derfor trygt overlade din defekte Samsung Galaxy Z Flip 3 til vores dygtige teknikere, som giver din smartphone den kærlighed, den fortjener.

  Vi anvender udelukkende originale reservedele, hvilket sikrer, at din telefon vil fungere med optimal ydeevne og holdbarhed, når du får den tilbage.

  Vi tilbyder altid 2 års garanti på vores Samsung Galaxy Z Flip 3 reparationer samt reparationer på andre modeller.

  Samsung reparation med det højeste serviceniveau

  Uanset om du har behov for batteriskift, skærmreparation eller andre avancerede reparationer, står vi inde for vores arbejde. Vi lægger stor vægt på at levere den bedste service og oplevelse til vores kunder.

  Du er altid velkommen til at besøge vores værksted uden tidsbestilling. Alternativt kan du nemt bestille din reparation længere oppe på siden, hvis du vil være sikker på, at reservedelen er på lager.

  Uanset hvad du vælger, står vores dygtige team klar til at hjælpe dig med at få din Samsung Galaxy Z Flip 3 repareret. Vi glæder os til at betjene dig og få din telefon i topform igen.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy Z Flip 3 128GB
  • Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB

  Modelnummer for Galaxy Z Flip 3:

  • SM-F711B

  Lanceringsdato:

  • 27. august 2021

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.