Samsung Galaxy Z Fold 2 reparation

Er din Samsung Galaxy Z Fold 2 uheldigvis blevet beskadiget? Fortvivl ikke, for hos Bestrep er vi eksperter i at reparere smartphones, herunder også Samsungs populære Galaxy-serie.

Vores teknikere har opbygget over ti års erfaring med reparation af smartphones, hvorfor din Samsung Galaxy Fold 2 naturligvis heller ikke er noget problem. Vi glæder os til at se dig på vores værksted.

reparation af Samsung Galaxy Z Fold 2

Priser på Samsung Galaxy Z Fold 2 reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy Z Fold 2 reparation

  Samsung Galaxy Z Fold 2 gjorde sin entré på markedet i september 2020 og har sidenhen modtaget overvældende positive anmeldelser.

  En af dens styrker er den imponerende batterikapacitet på 4.500 mAh, som sikrer en hel dags strøm til selv de mest krævende brugere. Med en kraftfuld CPU er telefonen også utroligt pålidelig og responsiv.

  Den unikke foldbare skærm giver dig mulighed for at opleve en alsidig smartphone med høj kompatibilitet, samtidig med at du kan folde skærmen ud og nyde en uforglemmelig spil- og videooplevelse.

  Den foldbare skærm skaber nye udfordringer

  Den foldbare skærm, der er et af telefonens højdepunkter, er dog også mere udsat for skader. Hvis uheldet er ude, og din Galaxy Z Fold 2 har brug for reparation, står vi hos Bestrep klar til at hjælpe dig.

  Vi tilbyder en hurtig, nem og prisbevidst reparation, så du kan få din telefon tilbage i topform.

  Vores teknikere har ligeledes mange års erfaring med Samsung-mobiler, inklusive Galaxy Fold-serien. Denne ekspertise giver os mulighed for at udføre professionelle reparationer og løse en bred vifte af problemer.

  Vi bruger kun de nyeste værktøjer og teknologier for at sikre den bedste kvalitet og service. Ligeledes benytter vi os, også kun af originale reservedele.

  Besøg vores værksted uden tidsbestilling

  Vi forstår vigtigheden af en hurtig reparation, og mange af vores reparationer kan udføres på under 60 minutter. Desuden yder vi på alle reparationer 2 års garanti.

  Vælg bæredygtighed og spar penge ved at vælge en reparation fremfor at købe en ny smartphone. Vores erfarne team står klar til at bringe din Galaxy Z Fold 2 tilbage til sin tidligere pragt.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy Z Fold 2 256GB
  • Samsung Galaxy Z Fold 2 512GB

  Modelnummer for Galaxy Z Fold 2:

  • SM-F916B

  Lanceringsdato:

  • 18. september 2020

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.