Samsung Galaxy Note 10 reparation

Hvis din Samsung Galaxy Note 10 har lidt overlast, er vi her hos Bestrep for at hjælpe dig. Gennem mere end ti år har vi specialiseret os i reparation af smartphones, herunder Samsungs Galaxy-serie.

Vores erfarne teknikere har repareret et utal af Android-mobiler i løbet af disse ti år. Det betyder, at vi kan identificere og rette fejl og skader på din mobil hurtigt og effektivt. Overlad derfor trygt din Note 10 til os.

reparation af Samsung Galaxy Note 10

Priser på Samsung Galaxy Note 10 reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy Note 10 reparation

  Alle vores reparationer leveres med 2 års garanti, så hvis du oplever, at der skulle opstå fejl ved det udskiftede komponent, kan du aflevere den til os igen, og vi vil reparere den helt gratis.

  Du kan nemt bestille en reparation af din Samsung Galaxy Note 10 længere oppe eller kigge forbi vores værksted uden tidsbestilling. Langt de fleste reparationer kan udføres på under 60 minutter, såfremt de fornødne reservedele er på lager til din enhed.

  En kraftfuldt smartphone med nye funktioner

  Samsung Galaxy Note 10 blev lanceret i august 2019 som en efterfølger til den meget populære Galaxy Note 9 fra året før. Designet er blevet opgraderet og er nu mere kompakt.

  Den har også fået et professionelt triple-kamera, der giver dig mulighed for at tage forskellige typer billeder, herunder landskabs- og portrætbilleder.

  Med en kraftfuld batteriydelse, der holder hele dagen, og Note-seriens populære Infinity-display, der dækker 95% af skærmfladen, er Galaxy Note 10 en imponerende enhed.

  Har din Samsung Galaxy Note 10 brug for en reparation?

  Selvom Samsungs nyere telefoner er støv- og vandafvisende, kan der stadig ske skader. Hvis din mobil er gået i stykker, kan du trygt overlade den til os. Vi tilbyder en pålidelig og prisvenlig reparation med minimal ventetid.

  Hvis du allerede ved, hvad der er galt med din mobil, kan du finde prisen på langt de fleste reparationer i prislisten ovenfor. Vi tilbyder også diagnosticering og en omhyggelig gennemgang af mobilen, hvis du er i tvivl om den præcise skade.

  DU kan trygt stole på vores ekspertise og erfarne teknikere til at give din Samsung Galaxy Note 10 den nødvendige reparation og få den tilbage i optimal stand. Vi står klar til at hjælpe dig!

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy Note 10 256GB

  Modelnummer for Galaxy Note 10:

  • SM-N970F

  Lanceringsdato:

  • 23. august 2019

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.