Samsung Galaxy S10 Lite reparation

Vores erfarne teknikere har mere end års erfaring med reparation af Samsung Galaxy-telefoner. Vi har indgående kendskab til, hvordan skader opstår, og vi ved præcis, hvordan vi kan udbedre dem.

Vi anvender kun originale reservedele til reparation af din Samsung Galaxy S10 Lite og yder naturligvis 2 års garanti på alle reparationer. Vi glæder os til at se dig og din telefon på vores værksted.

reparation af Samsung Galaxy S10 Lite

Priser på Samsung Galaxy S10 Lite reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy S10 Lite reparation

  Samsung Galaxy S10 Lite er en let og kompakt mobil, der giver dig mange af de samme funktioner og fordele som en almindelig S10, men til en væsentligt bedre pris.

  S10 Lite blev lanceret i begyndelsen af februar 2020 og er en prisbevidst udgave af Samsungs premium mobiltelefoner. Mange af komponenterne er de samme. Den har et solidt batteri på 4.500 mAh, tre kameraer og en imponerende 6,7″ Super AMOLED-skærm.

  Dog er stellet til Lite-modellen lavet af plastik i modsætning til den normale S10, hvilket gør den lidt mere skrøbelig end de dyrere modeller.

  Den bedste reparation af din Samsung Galaxy S10 Lite

  Hos Bestrep kan du dog altid få foretaget en fuld reparation af din Samsung Galaxy S10 Lite, uanset skadens omfang.

  Vi har mange års erfaring med reparation af Samsung-telefoner, hvilket betyder, at vi kan håndtere enhver fejl eller skade, der måtte være opstået.

  De mest almindelige reparationer og udskiftninger af komponenter tager under en time, hvilket betyder, at du ofte ikke behøver forlade butikken, før reparationen er færdig.

  Vi stræber altid efter at give dig den bedste kundeservice og sikre et tilfredsstillende resultat. Vi bruger kun de originale reservedele leveret direkte fra Samsung.

  2 års garanti og gratis lånetelefon

  Alle vores reparationer er omfattet af vores 2-årige garanti, hvilket betyder, at du ikke behøver at betale for en ny reparation, hvis der opstår produktfejl ved den udskiftede komponent.

  Du er altid velkommen på vores værksted uden tidsbestilling. Har vi ikke reservedelene på lager til den fornødne reparation, stiller vi gerne en lånetelefon til rådighed uden beregning.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy S10 Lite 128GB
  • Samsung Galaxy S10 Lite 512GB

  Modelnummer for Galaxy S10 Lite:

  • SM-G770F

  Lanceringsdato:

  • 3. februar 2020

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.