iPhone 5S reparation

Vi er eksperter i reparation af iPhones, herunder den populære iPhone 5S. Vi har stor erfaring med at reparere alle former for skader og sætter en ære i at tilbyde en hurtig reparation med brug af originale reservedele, og til konkurrencedygtige priser.

Du finder vores prisliste herunder og står altid klar til at hjælpe dig. Lad os hjælpe med at fixe din iPhone 5S, så den er som ny igen!

Reparation af iPhone 5S

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, på under en time.

Priser på iPhone 5S reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPhone 5S reparation

  Er du på udkig efter en pålidelig og hurtig iPhone 5S reparation? Så er Bestrep det rigtige valg for dig. Selvom iPhone 5S er en ældre model, er den stadig en favorit blandt mange Apple fans takket være dens revolutionerende 64-bit ARMv8-A-processor og fingeraftryksaflæser.

  Vi har mange års erfaring med at reparere iPhones og kan løse enhver skade – uanset om det er en fysisk skade eller en softwarefejl. Hos Bestrep ved vi, hvor vigtig din iPhone er for dig, og derfor bestræber vi os altid på at udføre reparationer hurtigt og effektivt.

  I langt de fleste tilfælde kan vi reparere alle de mest udbredte iPhone skader på under en time, så du ikke skal undvære din telefon i længere tid.

  Vi anvender altid originale Apple reservedele, når vi reparerer din iPhone, og vi tilbyder garanti på alle vores reparationer. Du kan stole på, at din telefon er i gode hænder hos vores erfarne teknikere.

  Besøg vores værksted i Herlev

  Du kan altid uden tidsbestilling besøge vores værksted i Herlev og få personlig hjælp til din iPhone. Her kan du være sikker på, at vores fokus er på kvalitet og et højt serviceniveau.

  Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have til din iPhone 5S reparation. Du kan også ringe til vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00, samt om lørdagen fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPhone 5S 16GB
  • iPhone 5S 32GB
  • iPhone 5S 64GB

  Modelnummer for iPhone 5S:

  • A1453
  • A1457
  • A1518
  • A1528
  • A1530
  • A1533

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.