Samsung Galaxy S8 Plus reparation

Hos Bestrep tilbyder vi reparation af Samsung Galaxy S8 Plus, hvad end du har smadret skærmen, brug for et nyt batteri eller problemer med at oplade. Vi står altid klar til at få din smartphone på højkant.

Med mere end 10 års erfaring kan vi klare de fleste reparationer. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og bruger udelukkende originale reservedele leveret direkte fra Samsung.

reparation af Samsung Galaxy S8 Plus

Priser på Samsung Galaxy S8 Plus reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy S8 Plus reparation

  Efter den meget omtalte krise med Samsung Galaxy Note 7, der involverede risikoen for overophedning og endda eksplosioner, var der et enormt pres på det sydkoreanske selskab for at imponere med deres Galaxy S8-serien og dermed genoprette kampen mod Apples iPhones.

  Samsung formåede at imødekomme forventningerne og skabe begejstring blandt både anmeldere og forbrugere, da de i 2017 lancerede to imponerende S8-modeller med adskillige ændringer både i designet og de interne komponenter.

  Den største og mest luksuriøse af disse var Samsung Galaxy S8 Plus, der tilbød visse interne forbedringer i forhold til sin mindre søskende.

  Flere nye funktioner i Samsung Galaxy S8 Plus

  En bemærkelsesværdig ændring for både S8 Plus og den grundlæggende model var fjernelsen af den fysiske hjemmeknap nederst på skærmen.

  Dette resulterede i en større skærm sammenlignet med deres forgængere uden at gøre selve telefonen betydeligt større.

  Den opmærksomme Samsung Galaxy-ejer vil også bemærke, at der i S8-generationen ikke længere findes en “Edge”-model.

  Dette skyldes, at alle modeller nu har et kantløst design fra starten, hvilket betyder, at skærmen bøjede ned mod kanterne af telefonen og skabte en større skærmoplevelse.

  Både Samsung Galaxy S8 Plus og S8 har ikke mere end 4 GB RAM, ligesom deres forgængere. Dog er processoren betydeligt forbedret, hvilket resulterer i en markant hurtigere smartphone.

  Den største forskel mellem S8 Plus og den grundlæggende model er størrelsen, og batterilevetiden er også længere. Andre forbedringer er dog svære at spotte, så denne smartphone henvender sig primært til dem, der værdsætter en større skærm.

  Vi står klar til at reparere din Samsung Galaxy S8 Plus

  Uanset om det drejer sig om en beskadiget skærm, et træt batteri eller et defekt kamera, står vi klar til at hjælpe med reparationen af din Samsung Galaxy S8 Plus.

  Vores reparationer er både udført med største omhu og samtidig meget prisvenlige. Vi benytter os udelukkende af originale reservedele og giver på alle reparationer 2 års garanti.

  Du er selvfølgelig altid velkommen til at besøge vores værksted uden tidsbestilling, eller du kan bestille din reparation på forhånd således du undgår venterid.

  Vi er her for at give dig en enestående service og løse et hvert problem med din Samsung Galaxy S8 Plus.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy S8 Plus 64GB
  • Samsung Galaxy S8 Plus 128GB

  Modelnummer for Galaxy S8 Plus:

  • SM-G955F

  Lanceringsdato:

  • April 2017

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.