iPhone 6S reparation

Hos Bestrep tilbyder vi alle typer af reparationer til Apples iPhone 6S. Hvis du har været uheldig og din iPhone er gået i stykker, kan du altid kigge forbi vores værksted uden tidsbestilling.

Vores erfarne teknikere vil hurtigt reparere din iPhone 6S, så du kan komme videre med din hverdag. Herunder finder du en overskuelig prisliste på de forskellige typer reparationer, som vi tilbyder.

reparation af iPhone 6S

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, på under en time.

Priser på iPhone 6S reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPhone 6S reparation

  Apple lancerede iPhone 6S i 2015, som havde nye features sammenlignet med dens forgænger, iPhone 6. Denne smartphone havde et forbedret 12MP kamera og kunne optage i 4K.

  Selvom batterilevetiden var den samme som iPhone 6, havde Plus-udgaverne længere levetid. Chassiset var også stærkere, og telefonen havde 3D touch teknologi. iPhone 6S er en af de mest udbredte telefoner i Danmark, og vi har derfor stor erfaring med reparation af netop denne.

  En smartphone er en livslinje for de fleste danskere, og det kan være frustrerende, når ens iPhone går i stykker. Hos Bestrep har vi altid fokus på at kunne reparere din telefon så hurtigt som muligt, og vi kan normalt tilbyde reparation af iPhone 6S på under en time.

  Reparation af skærmen på iPhone 6S

  En iPhone 6S-skærm er den første af Apples skærme med 3D Touch. Selvom denne funktion øger kompleksiteten i skærmen, har vi lang erfaring med at reparere og udskifte netop denne type skærme.

  Vi bruger altid originale Apple reservedele, medmindre du ønsker at gøre brug af et af vores billigere alternativer. Derudover yder vi 2 års garanti på alle vores reparationer.

  Få et nyt batteri i din iPhone 6S

  Hvis dit iPhone 6S batteri hurtigt løber tør for strøm eller muligvis er født med en produktionsfejl, kan vi også hjælpe dig med at få udskiftet batteriet.

  Selvom det indbyggede lithium-ion batteri har en lang stand-by-tid, taletid og musikafspilning fra sin opladningskapacitet på 1.715 mAh, vil det med tid blive væsentligt forringet. Oplever du dette, kan det være et tegn på, at du skal have skiftet batteriet i din iPhone.

  Besøg vores værksted i Herlev

  Du kan altid uden tidsbestilling besøge vores værksted i Herlev og få personlig hjælp til din iPhone. Her kan du være sikker på, at vores fokus er på kvalitet og et højt serviceniveau.

  Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have til din iPhone 6S reparation. Du kan også ringe til vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00, samt om lørdagen fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPhone 6S 16GB
  • iPhone 6S 32GB
  • iPhone 6S 64GB
  • iPhone 6S 128GB

  Modelnummer for iPhone 6S:

  • A1633
  • A1688
  • A1691
  • A1700

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.