Huawei Y5p 2019 reparation

Har din Huawei Y5p brug for en reparation? Vores teknikere har stor erfaring med Huawei og deres smartphones. Vi har nemlig repareret Huawei-mobiler, siden den kinesiske mobilproducent kom til Danmark.

Udover det har vi mere end 10 års erfaring med at reparere mobiltelefoner fra alle de store brands. Så uanset hvilken skade eller fejl din telefon har, kan vi helt sikkert også reparere den for dig.

reparation af Huawei Y5p 2019

Priser på Huawei Y5p 2019 reparation

De fleste reservedele til Huawei er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Huawei Y5p 2019 reparation

  Huawei Y5p 2019 gjorde sin entré i Danmark i maj 2020 som en prisvenlig budgetmobil. Med sin 5,45″ FullView-skærm og pålidelige batteri, der kan holde i op til 17 timer, er den et godt valg for mange.

  Mobilens plastikramme fås i forskellige farver, herunder Midnight Black, Phantom Blue og Mint Green.

  Selvom prisen på telefonen er relativt lav, skal man være opmærksom på, at den ikke er lige så holdbar som Huaweis high-end serier, der ofte er lavet i aluminium eller hærdet glas.

  Hurtig og professionel reparation hos Bestrep

  Hvis din Huawei Y5p er gået i stykker, står vi hos Bestrep klar til at hjælpe. Selvom mobilen er budgetvenlig, kan det stadig være en god idé at få den repareret, hvis den skulle gå i stykker eller udsættes for et uheld.

  Vores erfarne teknikere udfører alle nødvendige reparationer eller udskiftninger på din mobil, herunder skærm og batteri, og det hele klares typisk på under en time.

  Hvis reparationen er mere omfattende, tilbyder vi også en lånemobil, så du kan være holde kontakten til omverdenen, mens vi tager os godt af din Huawei Y5p.

  Bæredygtighed i fokus – Vælg reparation frem for ny enhed

  Vi ved, at bæredygtighed er vigtig for vores kunder, og derfor anbefaler vi altid reparation frem for at købe en helt ny enhed. Ved at reparere din Huawei Y5p 2019 hjælper du med at reducere elektronisk affald og spare værdifulde ressourcer.

  Når du vælger Bestrep til reparation af din Huawei Y5p, er du sikret en 2-års garanti. Det betyder, at hvis der mod forventning skulle opstå fejl ved den udskiftede del inden for 2 år, reparerer vi din telefon igen uden ekstra omkostninger.

  Vi sætter en ære i at yde en god kundeservice, og vores venlige personale står altid klar til at besvare dine spørgsmål eller give dig vejledning.

  Du kan kontakte os på 70220010 eller besøge vores værksted uden tidsbestilling.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Huawei Y5p 2019 32GB

  Modelnummer for Huawei Y5p 2019:

  • DRA-LX9

  Lanceringsdato:

  • 6. maj 2020

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.