iPhone 11 Pro reparation

Vi kan altid hjælpe med en reparation af din iPhone 11 Pro hvis den har været udsat for et uheld. Vores teknikere er dygtige, hurtige og har mere end ti års erfaring med reparation af iPhones og andre smartphones.

Vi udfører de fleste reparationer på under 60 minutter, herunder udskiftning af skærm, batteri eller bagcover. Vi bruger naturligvis originale reservedele og yder 2 års garanti.

Reparation af iPhone 11 Pro

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, på under en time.

Priser på iPhone 11 Pro reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPhone 11 Pro reparation

  iPhone 11 Pro er en high-end smartphone fra Apple, der blev lanceret i september 2019. Den er udstyret med en A13 Bionic chip, som giver en fantastisk ydeevne og kan håndtere de tungeste apps uden problemer.

  Kameraerne er også blevet opgraderet, og de tre bagudvendte kameraer er designet til at tage smukke billeder i alle slags lys og vejr.

  Hos Bestrep tilbyder vi professionel reparation af iPhone 11 Pro. Vi kan hjælpe dig med at få skærmen repareret på under en time, hvis den er revnet eller beskadiget på anden måde. Vi bruger typisk originale reservedele, men kan også være behjælpelig med billigere alternativer.

  Batteriet i din iPhone 11 Pro har en kapacitet på hele 3110 mAh og kan holde strøm i op til 17-18 timer. Hvis du oplever problemer med dit batteri, kan vores dygtige teknikere hjælpe dig med en grundig diagnose og reparation.

  Besøg vores værksted i Herlev

  Vi ved, hvor svært det er at undvære sin mobil, så vi gør alt for at reparere din iPhone 11 Pro på under en time. Du kan altid uden tidsbestilling besøge vores værksted i Herlev, eller du kan sende din enhed til os med posten.

  Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have til din iPhone 11 Pro reparation. Du kan også ringe til vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00, samt om lørdagen fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPhone 11 Pro 64GB
  • iPhone 11 Pro 256GB
  • iPhone 11 Pro 512GB

  Modelnummer for iPhone 11 Pro:

  • A2160
  • A2215
  • A2217

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.