iMac Pro 27″ reparation og support

iMac Pro 27″ står nok som en af de mest ultimative Mac-computere til dato. Selv i mindste konfiguration, efterlades der ikke meget plads til opgraderinger. Dog kan en reparation stadig komme på tale.

Har du været uheldig at smadre den flotte og ultra-skarpe 5K-skærm, vil din iMac Pro ikke længere tænde eller bøvler du med at få macOS til at samarbejde? Så lad vores dygtige teknikere være din redning.

reparation af iMac Pro 27"

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, inden for 24 timer.

Priser på iMac Pro 27″ reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iMac Pro 27″

  iMac Pro 27″ er en af de mest imponerende og nyskabende Mac-computere, der nogensinde er blevet lanceret. Denne kraftfulde maskine giver brugerne mulighed for at udføre komplekse og krævende opgaver af højeste kvalitet, som ikke er mulige på andre Mac-computere.

  Med al denne styrke kommer også et ansvar for at vedligeholde de vitale komponenter i din computer. Heldigvis er vores hold af erfarine teknikere her for at hjælpe dig med at bevare din iMac Pro 27″ i den bedste stand.

  Vores teknikere har omfattende erfaring med iMac Pro reparationer og er fortrolige med denne avancerede computer.

  Vi følger de seneste tekniske standarder og kan udføre reparationer på en bred vifte af komponenter, herunder harddiske, RAM-moduler, grafikkort og meget mere.

  Vi klarer de fleste reparationer af din iMac Pro 27″

  Uanset om du har brug for et simpel skærmskift, fejlfinding eller en omfattende hardwareopgradering, er vi klar til at hjælpe. Vi råder over det nødvendige værktøj og specialudstyr til at udføre reparationen af din iMac Pro effektivt og hurtigt.

  Som professionelle går vi aldrig på kompromis med vores arbejde, og vores reparationer opfylder altid de strenge standarder, som Apple er kendt for.

  Oplever din iMac Pro 27″ problemer som opstartsproblemer, skærmproblemer eller en pludselig nedsat ydeevne? Så lad os være din redning.

  Vi sætter miljøet forrest ved at reducere elektronik-affald

  Ved at vælge reparation i stedet for at investere i en ny computer, træffer du også et miljøvenligt valg, da reparation kræver langt færre ressourcer end produktionen af en ny enhed.

  Lad os sammen bekæmpe brug-og-smid-væk-kulturen ved at lade Bestrep reparere din iMac Pro 27″. Vores erfarne teknikere med over 10 års erfaring er klar til at tackle udfordringen og bringe din iMac Pro tilbage i topform.

  Samme filosofi gælder for opgraderinger, uanset om din iMac Pro 27″ er ny eller ældre og ikke lever op til dine forventninger. Investér i optimeringer og få arbejdsglæden tilbage, når du arbejder på din iMac Pro.

  Problemer med at få alt til at fungere på din iMac Pro 27″?

  Har du brug for hjælp til softwareinstallation, mailopsætning, MacOS-geninstallation eller ønsker du at optimere din cloud-løsning? Vores support står til rådighed til en fast og rimelig timepris, der også forbereder dig på fremtidige udfordringer.

  Vi byder dig og din iMac Pro 27″ velkommen til at besøge vores værksted. Vi har åbent på hverdage fra kl. 09.00 til 18.00 samt lørdage fra kl. 10.00 til 16.00.

  Vi ser frem til at betjene dig og din iMac Pro 27″ med vores ekspertise.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iMac Pro 27″ 3.2GHz 8-Core Xeon (5K, Late 2017)
  • iMac Pro 27″ 3.0GHz 10-Core Xeon (5K, Late 2017)
  • iMac Pro 27″ 2.5GHz 14-Core Xeon (5K, Late 2017)
  • iMac Pro 27″ 2.3GHz 18-Core Xeon (5K, Late 2017)

  Modelbetegnelse for iMac Pro 27″:

  Modelnummer: A1862

  Model ID: iMacPro1,1

  Varenummer:
  MQ2Y2xx/A, MHLV3xx/A

  ‘xx’ i varenummeret erstattes af landekode for oprindelseslandet. I Danmark er dette DK.

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.