Samsung Galaxy S21 Plus reparation

Det behøver ikke at være bøvlet, at få udført en reparation af sin Samsung Galaxy S21 Plus. Vi har ikke lavet andet i mere end 10 år, hvorfor du trygt kan overlade din skæmreparation, dit batteriskift eller udskiftning af ladestik til os.

Vu bruger udelukkende originale reservedele og giver 2 års garanti på alle reparationer. Vi glæder os til at fixe din Samsung Galaxy S21 Plus!

reparation af Samsung Galaxy S21 Plus

Priser på Samsung Galaxy S21 Plus reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy S21 Plus reparation

  Hos Bestrep er vi specialister i at reparere Samsung telefoner, og vi tilbyder mange forskellige reparationer. Se vores prisliste ovenfor, og find lige præcis den reparation du søger. Hvis din ønskede reparation ikke fremgår, så kontakt os endelig.

  Hvis du har en anden Samsung Galaxy-model, kan du se vores fulde oversigt over de modeller, vi tilbyder reparation af, ved at klikke her.

  Mere end 10 års erfaring med reparation af Samsung

  Vi sætter vi en ære i at give vores kunder den bedste service, derfor udfører vi reparationer af Samsung Galaxy S21 Plus med originale dele.

  På den måde kan du være tryg, når du bruger din telefon, og sikker på den kan holde i mange år fremover.

  Gennem årene har vi opbygget en brancheførende viden og ekspertise inden for reparationer af Samsung telefoner. Dette gør os til et meget kompetent værksted, når det kommer til reparation af din Galaxy S21 Plus.

  Vores erfaring og kompetencer gør os i stand til at give dig en enestående service og kvalitet i reparationen af din telefon.

  2 års garanti og reparation mens du venter

  Alle vores reparationer udføres med 2 års garanti, uanset om det er skærmen, batteriet eller noget helt andet, der er galt med din Samsung Galaxy S21 Plus.

  Skal vi også kigge på din smartphone, er du altid velkommen på vores værksted uden tidsbestilling. Vi befinder os i Herlev, tæt på Lyngby, Rødovre, Farum og København.

  Du kan også bestille din reparation på forhånd ved hjælp af formularen ovenfor. På den måde kan vi sikre os, at reservedelene er på lager, og din reparation kan udføres mens du venter.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy S21 Plus 128GB

  Modelnummer for Galaxy S21 Plus:

  • SM-G996B

  Lanceringsdato:

  • 29. januar 2021

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.