Samsung Galaxy S22 Plus reparation

Fungerer din Samsung Galaxy S22 Plus ikke længere, som da du pakkede den ud af æsken? Så kunne det meget vel tænkes, at din Galaxy-telefon har brug for en reparation.

Vores erfarne og dygtige teknikere står altid klar til at fejlsøge på din Samsung Galaxy S22 Plus, uanset om skaden er en synligt smadret skærm eller noget mere komplekst, der skal kigges dybere ind i.

reparation af Samsung Galaxy S22 Plus

Priser på Samsung Galaxy S22 Plus reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy S22 Plus reparation

  Uanset hvilken skade din Samsung Galaxy S22 Plus har pådraget sig, er vi klar til at hjælpe dig med at få den repareret. Hvis du ikke finder præcis den type reparation, du har brug for, er du velkommen til at kontakte os gennem formularen du finder ovenfor.

  Hvis du ejer en anden Samsung-enhed, kan du finde en liste over de mest almindelige Samsung-telefoner, som vi tilbyder reparation af, lige her på vores hjemmeside.

  2 års garanti og originale reservedele til din Samsung

  Hos Bestrep er vi specialiserede i reparation af Samsung Galaxy-telefoner, herunder også Samsung Galaxy S22 Plus.

  Når du vælger os, kan du derfor være sikker på, at din telefon vil blive repareret af erfarne og kompetente teknikere. Derudover tilbyder vi altid 2 års garanti på vores reparationer.

  Vi anvender udelukkende originale reservedele, så du kan være tryg ved, at din telefon vil blive repareret efter Samsungs strenge krav til kvaliteten.

  Vi tager din Samsung Galaxy S22 Plus reparation seriøst

  Vi har mere end 10 års erfaring i branchen, og vores teknikere er uddannet til at udføre reparationer. Vores værksteder er ESD-godkendte, hvilket sikrer et sikkert arbejdsmiljø for både teknikere og din telefon.

  Har vi ikke reservedele på lager til at udføre reparationen af din Samsung Galaxy S22 Plus, kan vi altid bestille det hjem. Leveringstiden er typisk 1-3 hverdage og du kan vælge at bestille reparation på forhånd eller få udleveret en lånetelefon, såfremt du slet ikke kan bruge din smartphone.

  Har du spørgsmål til en reparation eller ønsker yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte os! Brug gerne formularen du finder længere oppe, således vi får alle de oplysninger vi skal bruge.

  Du skal også altid være velkommen forbi vores værksted i Herlev, tæt på Ballerup, Lynbgy, Købehavn, Gentofte og Glostrup, uden tidsbestilling.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy S22 Plus 128GB
  • Samsung Galaxy S22 Plus 256GB

  Modelnummer for Galaxy S22 Plus:

  • SM-S906B

  Lanceringsdato:

  • 25. februar 2022

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.