Samsung Galaxy A22 reparation

Glæden går lidt af ved din Samsung Galaxy A22, hvis den ikke fungerer som den skal. Derfor har vi uddannet et kompetent team af teknikere, som kan bistå med reparation af langt de fleste skader.

Med mere end 10 års erfaring og +10.000 reparationer på rygraden, er vi ret komfortable i Galaxy modellerne – herunder også Galaxy A22. Vi yder desuden 2 års garanti på alle reparationer med originale reservedele.

reparation af Samsung Galaxy A22

Priser på Samsung Galaxy A22 reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy A22 reparation

  Samsung Galaxy A22 er en fantastisk telefon, der er velegnet til alt fra opkald til fotografering og opdatering af sociale medier.

  Med sin 6,6″ Full HD+ touchskærm kan du altid nyde knivskarpt indhold. Hvis din oplevelse bliver forstyrret af en ridse eller revne i skærmen, så lad os tage os af udskiftningen, så du kan få mest muligt ud af din Samsung Galaxy A22.

  Mere end 10.000 Samsung Galaxy reparationer

  Vi er stolte af at have nogle af Danmarks dygtigste teknikere, som har udført reparationer for mere end 10.000 tilfredse kunder.

  Uanset om det drejer sig om en simpel reparation eller en mere omfattende opgave, lægger vi stor vægt på kvaliteten af vores arbejde. Vi er så sikre på kvaliteten af det arbejde vi leverer, at vi uden at tøve kan give 2 års garanti.

  Kig forbi vores værksted med eller uden tidsbestilling

  Hos Bestrep ønsker vi at gøre det så nemt som muligt for dig at få repareret din Samsung Galaxy A22. Derfor tilbyder vi både walk-in-reparation og muligheden for at bestille tid på forhånd.

  Hvis du ikke ønsker at risikere unødvendig ventetid, anbefaler vi, at du booker tid til reparation via formularen her på siden.

  Her kan du også angive typen af reparation. Så står vi klar til at tage hånd om din Samsung Galaxy A22, så snart du træder ind ad døren.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy A22 64GB
  • Samsung Galaxy A22 128GB

  Modelnummer for Galaxy A22:

  • SM-A225F

  Lanceringsdato:

  • 1. juli 2021

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.