Samsung Galaxy A14 reparation

Selvfølgelig skal du ikke gå rundt med en defekt Samsung Galaxy A14. Om skærmen er smadret, batteriet står til udskiftning eller du har problemer med opladningen, så vil en reparation give mening.

Gudskelov står vi hos Bestrep klar til at hjælpe dig. Her får du udført en reparation med originale reservedele og 2 års garanti. Du er altid velkommen uden tidsbestilling – vi glæder os til at se dig!

reparation af Samsung Galaxy A14

Priser på Samsung Galaxy A14 reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy A14 reparation

  Vi er specialister i reparation af alle former for skader du måtte have pådraget din Samsung Galaxy A14. Uanset om din skærm er knust, batteriet er dårligt, eller enheden ikke kan lade op, kan du trygt overlade reparationen til os.

  Hvis du ikke finder den specifikke reparation, du leder efter i vores prisliste, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

  Udover Samsung Galaxy A14 kan vi også reparere mange andre populære Samsung-telefonmodeller. Se vores liste over de mest almindelige Samsung-telefoner, vi tilbyder reparation af, ved at klikke her.

  Bæredygtige reparationer med originale reservedele

  Vi lægger stor vægt på miljøvenlige løsninger, og derfor udfører vi reparationer med 100% originale reservedele, direkte fra Samsung.

  Ved at vælge en reparation i stedet for at købe en ny enhed, bidrage du til at reducere mængden af elektronisk affald og samtidig forlænge levetiden på din Samsung Galaxy A14.

  Erfarne teknikere specialiseret i Samsung Galaxy

  Med mere end 10 års erfaring i branchen har vores teknikere opnået en dybdegående viden og ekspertise inden for reparation af Samsung Galaxy-telefoner.

  Vores værksted er ESD-godkendt, hvilket betyder, at din telefon altid bliver behandlet professionelt og med den største omhu.

  Vi kan altid stå inde for kvaliteten af vores reparationer og tilbyder derfor 2 års garanti på alle reparationer. Dette er din sikkerhed for en professionel reparation, der efterlaver producentens standard.

  Vores værksted i Herlev, tæt på København, Glostrup, Rødovre og Lyngby har altid åbent uden tidsbestilling.

  Hvis det passer dig bedre, kan du også nemt bestille din reparation via formularen længere oppe. På den måde minimerer du evt. ventetid der måtte være forbundet med din reparation.

  Uanset hvilken løsning du vælger, er vores dedikerede teknikere altid klar til at hjælpe dig med en reparation af din Samsung Galaxy A14 eller besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

  Vi glæder os til at se dig og din smartphone på vores værksted!

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy A14 64GB
  • Samsung Galaxy A14 128GB

  Modelnummer for Galaxy A14:

  • SM-A145F

  Lanceringsdato:

  • 27. marts 2023

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.