Samsung Galaxy Note 10 Plus reparation

Er din Samsung Galaxy Note 10 Plus defekt? Måske skærmen blevet beskadiget eller batteriet løbet tør for kapacitet. Uanset hvilken skade, så kan vi hos Bestrep hjælpe dig.

Vi har mere end 10 års erfaring med at reparere smartphones, herunder Samsungs populære Galaxy-modeller. Det er derfor heller ingen sag, at få din Galaxy Note 10 Plus tilbage i sin oprindelige stand.

reparation af Samsung Galaxy Note 10 Plus

Priser på Samsung Galaxy Note 10 Plus reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy Note 10 Plus reparation

  Samsung Galaxy Note 10 Plus blev lanceret i august 2019 som den luksuriøse udgave af Samsungs populære Galaxy-serie, i tæt følgeskab med dens mindre søskende, Galaxy Note 10 og Note 10 Lite.

  Denne mobil er større, hurtigere og bedre end Galaxy Note 10, med ekstra lagringsplads og et ekstra kamera, der giver dig endnu bedre billeder.

  Batteriet er designet til at holde en hel dag uden opladning, og den bevarer Note-seriens populære Infinity-display, der dækker over 95% af mobilens overflade.

  Er din Galaxy Note 10 Plus gået i stykker?

  Samsung Galaxy Note 10 Plus er robust og holdbar, men på grund af dens størrelse er der en større risiko for skader ved et tab. Hvis uheldet er ude, behøver du dog ikke bekymre dig.

  Hos Bestrep kan vi give dig en hurtig og professionel reparation. Vi har næsten ingen ventetid, og mange af vores reparationer kan udføres, mens du venter i butikken. Det betyder oftest, at du ikke skal undvære din mobil i mere end en time.

  Vores erfarne teknikere har stor ekspertise inden for Samsung-enheder og kan håndtere langt de fleste typer reparationer, herunder skærmreparation og udskiftning af batteri.

  Originale reservedele og 2 års garanti på alle reparationer

  Vi bruger kun originale reservedele for at sikre, at din Samsung Galaxy Note 10 Plus fungerer optimalt igen og efter producentens standarder.

  Vi er dedikerede til bæredygtighed, og ved at vælge en reparation, i stedet for at købe en ny enhed, bidrager du til at reducere elektronisk affald og skåne miljøet.

  Samtidig kan du også spare store penge ved at vælge en reparation i stedet for at kaste penge efter en helt ny mobil.

  Så hvis din Samsung Galaxy Note 10 Plus har brug for reparation, er vi altid klar til at hjælpe dig. Bestil din reparation længere oppe, og lad vores eksperter gøre din mobil så god som ny igen på ingen tid.

  Du skal også være velkommen til at lægge vejen forbi vores værksted, hvor vi uden tidsbestilling kan håndtere din reparation til en god pris.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus 256GB
  • Samsung Galaxy Note 10 Plus 512GB

  Modelnummer for Galaxy Note 10 Plus:

  • SM-N975F
  • SM-N976B (5G)

  Lanceringsdato:

  • 23. august 2019

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.