Huawei Y6s reparation

Trænger din Huawei Y6s 2019 til en reparation? Spar både tid og penge ved at få den repareret hos Bestrep. Vi har bred erfaring med reparation af forskellige mobiltelefoner, og især Huawei-mobiler er vores spidskompetence.

Derfor er vi også klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for at få udskiftet skærm, batteri eller kamera i din Huawei Y6s.

reparation af Huawei Y6s 2019

Priser på Huawei Y6s reparation

De fleste reservedele til Huawei er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Huawei Y6s reparation

  Huawei Y6s 2019 er en prisvenlig smartphone med en stor 6,09″ HD+ skærm (720 x 1560 pixels), der er perfekt til streaming af videoer, surfing på internettet eller gaming.

  Med sin Mediatek Helio P35 (MT6765) processor og 3 GB RAM, leverer den en hurtig og pålidelig ydeevne. Den har også 32 GB opbevaringsplads til at gemme alle dine filer og apps.

  Kameraet er en stærk side ved Huawei Y6s 2019 med et 13 MP hovedkamera, der tager skarpe og klare billeder i både dagslys og svagt lys. Den har også et 5 MP frontkamera, der er perfekt til selfies og videoopkald.

  Batterilevetiden er imponerende med det store 3020 mAh batteri, der kan holde til en hel dag med brug uden at skulle oplades. Telefonen kører på Android 9.0 Pie, den lette version af Android til budgettelefoner.

  Nem og enkel reparation af din Huawei Y6s 2019

  Selvom Huawei Y6s 2019 er en budgetvenlig mobil, kan det stadig være en god investering at få den repareret, hvis den går i stykker.

  Hos Bestrep udfører vores erfarne teknikere alle nødvendige reparationer eller udskiftninger, herunder skærm og batteri, og vi gør det typisk på under en time.

  Vi ved, hvor vigtig din telefon er for dig, og derfor bestræber vi os på at levere en effektiv og pålidelig service.

  Bæredygtighed i fokus – Vælg reparation frem for ny enhed

  Vi lægger vægt på bæredygtighed, og derfor anbefaler vi altid reparation frem for at købe en helt ny enhed. Ved at reparere din Huawei Y6s 2019 bidrager du nemlig til at reducere elektronisk affald og skåne miljøet.

  Når du vælger Bestrep til reparation af din Huawei Y6s 2019, medfølger der automatisk 2 års garanti. Det betyder, at hvis der mod forventning skulle opstå ved den udskiftede reservedel, reparerer vi din telefon igen uden ekstra omkostninger.

  Vi prioriterer en god kundeservice, og vores venlige personale står altid klar til at besvare dine spørgsmål eller give dig den vejledning du har brug for.

  Du kan altid kontakte os på 70220010 eller besøge vores værksted i Københavnsområdet uden tidsbestilling. Få din Huawei Y6s 2019 repareret hos Bestrep og giv din budgetvenlige mobil nyt liv med vores professionelle service og ekspertise.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Huawei Y6s 32GB
  • Huawei Y6s 64GB

  Modelnummer for Huawei Y6s:

  • JAT-LX1
  • JAT-LX3
  • JAT-L29
  • JAT-L41

  Lanceringsdato:

  • Maj 2020

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.