Samsung Galaxy A14 5G reparation

Er du træt af at kigge på en knust skærm eller konstant at skulle være i nærheden af en oplader? Så kunne det godt lyde som om, at din Samsung Galaxy A14 5G trænger til en reparation.

Gudskelov er hjælpen ikke længere væk. Vi får hurtigt din Samsung Galaxy A14 5G på benene igen. Kun originale reservedele og 2 års garanti, til en pris hvor alle kan være med – det er os!

reparation af Samsung Galaxy A14 5G

Priser på Samsung Galaxy A14 5G reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy A14 5G reparation

  Vi tilbyder reparation af alle skader på din Samsung Galaxy A14 5G. Uanset om din skærm er revnet, batteriet er slidt eller enheden ikke kan lade op, står vores erfarne teknikere klar til at hjælpe dig.

  Hvis din specifikke reparation ikke er nævnt på vores liste, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan også med fordel kigge forbi vores værksted, hvor vi hurtigt kan stille en diagnose.

  Miljøvenlig reparation af din Samsung Galaxy A14 5G

  Vi er dedikeret til miljøvenlige løsninger, og netop derfor tilbyder vi også kun reparationer med originale reservedele, således din telefon kan forblive i brug i endnu længere tid.

  Når du vælger en reparation frem for at købe en ny enhed, bidrager du til at reducere elektronisk affald og bevare vores miljø.

  Samsung Galaxy reparationer med mere end 10 års erfaring

  Vi har opbygget en massiv viden og ekspertise inden for reparation af Samsung Galaxy-telefoner gennem mere end 10 år. Vores ESD-godkendte værksted og kompetente teknikere sikrer, at din enhed behandles professionelt og med stor omhu.

  Af samme grund, kan vi også uden at tøve give 2 års garanti på alle reparationer, hvorfor du kan have fuld tillid til vores service.

  Besøg vores værksted i dag eller bestil din reparation online for at minimere ventetiden. Uanset hvilken løsning du vælger, er vores mål at hjælpe dig med at få din Samsung Galaxy A14 5G tilbage i sin originale stand.

  Vi glæder os til at få besøg af dig og din Samsung Galaxy A14 5G!

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy A14 5G 64GB
  • Samsung Galaxy A14 5G 128GB

  Modelnummer for Galaxy A14 5G:

  • SM-A146B

  Lanceringsdato:

  • 4. janaur 2023

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.