iPad Pro 9.7″ reparation

Har din iPad Pro 9.7” brug for omsorg? Lad os tage hånd om reparationen med omhyggelighed. Apples første iPad Pro leverer en imponerende ydeevne, men er ikke immun over for slid og uheld.

Uanset om skærmen har fået en revne, kameraet ikke stiller skarpt, eller du står over for andre udfordringer, er vi klar til at bistå. Vi klarer langt de fleste reparationer inden for blot 24 timer.

reparation af iPad Pro 9.7"

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, inden for 24 timer.

Priser på iPad Pro 9.7″ reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPad Pro 9.7″

  I 2016 introducerede Apple den hidtil mindste iPad Pro, den 9.7″ model. Gennem årene kom der også nye modeller i 2017 og 2018. Uanset hvilket årgang din iPad Pro 9.7″ tilhører, er vi klar til at løse eventuelle problemer.

  Vi reparerer alt fra knuste skærme og defekte højtalere til knapper der ikke tager imod tryk. Ønsker du det, kan vi også montere skærmbeskyttelse, der beskytter din tablet fremover.

  iPad Pro 9.7″ var blandt de første Pro-modeller på markedet og bragte med sig en True Tone 120Hz touch-følsom skærm. Den var også en af de første, der introducerede Apples nye stylus, hvilket muliggjorde skrivning og tegning direkte på skærmen.

  Skærm reparation på iPad Pro 9.7″

  iPads – og tablets generelt – er udsatte for tab og stød. Dette er de mest almindelige skader, vi ser, når kunder kommer ind til reparation. Dette kan medføre ødelagte skærme, løse forbindelser og meget mere.

  iPad Pro 9.7″ er rettet mod folk, der bruger deres tablet professionelt, enten som en dedikeret bærbar computer eller til krævende designprogrammer. Derfor udsættes den ofte for mere intensiv brug end traditionelle iPads.

  Overlad trygt din iPad Pro 9.7″ til vores dygtige teknikere

  Uanset reparationens omfang er din tablet i sikre hænder hos os. Vores teknikere har mere end 10 års erfaring og bruger kun originale reservedele.

  Skal vi hjælpe dig med en reparation af din iPad Pro 9.7″, er du altid velkommen på vores værksted uden tidsbestiling. Her står vores dygtige og dedikerede personale klar til at tage godt imod din enhed.

  Inden for 24 timer er din iPad Pro 9.7″ igen så god som ny – naturligvis med 2 års garanti på den udskiftede reservedel.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPad Pro 9,7″ WiFi 32GB
  • iPad Pro 9,7″ WiFi 128GB
  • iPad Pro 9,7″ WiFi 256GB
  • iPad Pro 9,7″ WiFi + Cellular 32GB
  • iPad Pro 9,7″ WiFi + Cellular 128GB
  • iPad Pro 9,7″ WiFi + Cellular 256GB

  Modelnummer for iPad Pro 9.7″:

  • A1673
  • A1674

  Lanceringsdato:

  • Marts 2016

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.