Samsung Galaxy Note 10 Lite reparation

Vi har mere end 10 års erfaring med at reparere smartphones, herunder også Samsung Galaxy Note 10 Lite. I løbet af disse 10 år har vi stået over for langt de fleste typer skader og problemer.

Det betyder, at når du indleverer din mobil til reparation hos os, vil den blive håndteret af erfarne teknikere, der har en klar forståelse af, hvad der skal gøres for at få den til at fungere optimalt igen.

reparation Samsung Galaxy Note 10 Lite

Priser på Samsung Galaxy Note 10 Lite reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy Note 10 Lite reparation

  Samsung Galaxy Note 10 Lite blev lanceret i Danmark i januar 2020 som en prisvenlig mobiltelefon uden at gå på kompromis med Samsungs høje kvalitetsstandarder.

  Galaxy Note 10 Lite leverer en lang batterilevetid, en solid 6,7″ Super AMOLED-skærm og fire kameraer (tre på bagsiden og et på forsiden).

  Hvis din Galaxy Note 10 Lite er gået i stykker, kan en reparation være nødvendig. Det kan være, at batteriet er dødt, skærmen er revnet, eller at du ved et uheld har tabt telefonen i vandet.

  Hos Bestrep er vi dedikerede til at levere en hurtig, grundig og omhyggelig reparation af din elskede smartphone.

  Mere end 10 års erfaring med Samsung reparationer

  Med vores mange års erfaring inden for Samsung-telefoner og vores omfattende viden om deres opbygning, er vi i stand til at udføre de fleste reparationer og udskiftninger på under en time.

  Når vi udfører en reparation, anvender vi kun det bedste udstyr og originale reservedele. Dette sikrer, at din telefon er beskyttet under reparationen og fungerer præcis oprindeligt, når vi er færdige.

  Vi yder derfor også 2 års garanti på alle vores reparationer. Dette betyder, at hvis der opstår fejl ved den udskiftede del, behøver du ikke betale for en ny reparation – den klarer vi uden beregning.

  Du er altid velkommen på vores værksted uden tidsbestilling, hvor vi står klar til at tage os godt af din defekte Samsung Galaxy Note 10 Lite.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite 128GB

  Modelnummer for Galaxy Note 10 Lite:

  • SM-N770F

  Lanceringsdato:

  • 21. januar 2020

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.