MacBook Air 13″ Retina reparation

Er din MacBook Air 13″ Retina brudt helt sammen, batteriet kørt fladt eller skærmen knust? Så står vi klar til at hjælpe – ingen skade er for stor eller lille, til at vi kan håndtere denne.

Vi står også til rådighed, når det kommer til helt almindelig support i forbindelse med eksempelvis macOS installation, nye programmer, cloud-løsninger eller mailopsætning. Vi glæder os til at hjælpe dig.

reparation af MacBook Air 13" retina

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, inden for 24 timer.

Priser på MacBook Air 13″ Retina reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om MacBook Air 13″ Retina

  Den tredje generation af MacBook Air 13″ har gennemgået en betydelig opgradering i forhold til sine forgængere. Den er nu udstyret med en imponerende Retina-skærm og har også gjort overgangen til USB-C-porte.

  Samtidig er den blevet endnu tyndere end tidligere, hvilket også har medført en reduceret vægt på blot 1.25 kg.

  Det slanke design har dog resulteret i mindre udfordringer med aspekter som tastaturet. De seneste modeller siges at have løst dette problem, men skulle du stå over for tastaturproblemer såsom hængende taster eller snavs, der har sneget sig ind under dem, står vi klar til at hjælpe.

  Reparation af MacBook Air 13″ Retina-skærm

  MacBook Air 13″ er den første model inden for Apples lette bærbare, der er udstyret med en retina-skærm. Denne skærmtype byder på betydelig forbedret opløsning og farvegengivelse.

  Ikke desto mindre kan døde pixels og revner i LCD-panelet stadig opstå, især hvis enheden er blevet håndteret for voldsomt.

  Hårdhændet behandling kan føre til skader, og i sådanne tilfælde kan vi hos Bestrep hurtigt og effektivt udskifte den defekte skærm.

  Mere end 10 års erfaring med MacBook Air reparation

  Vores ekspertise strækker sig dybt ind i denne specifikke model af MacBook Air, hvilket giver os evnen til hurtigt at identificere enhver fejl baseret på din beskrivelse.

  Vi gennemgår altid din computer omhyggeligt fra top til bund for at identificere den præcise fejl eller skade. Og vi påbegynder ikke en reparation, før du har givet grønt lys, så du kan være sikker på at undgå uventede regninger.

  Uanset om du har skærmskader på din MacBook Air 13″, oplever tastaturproblemer, har batteridriftsproblemer eller måske har væskespild i enheden, er vores fornemmeste opgave, at få din MacBook tilbage i topform.

  Reparation på komponentniveau, hvis din MacBook er helt død

  At anskaffe sig en helt ny MacBook kan hurtigt blive en dyr affære, og derfor hjælper vi dagligt mange kunder med at udskifte forskellige komponenter, uanset om det drejer sig om større eller mindre skader.

  Der er faktisk næsten ikke den skade, vi ikke kan være behjælpelige med at udbedre. Er din MacBook Air 13″ Retina eksempelvis helt død, kunne noget tyde på, at bundkortet er kortsluttet.

  Skulle dette vise sig at være virkeligheden, tilbyder vi også reparation på komponentniveau. Dette kan ligeledes være aktuelt, hvis du har vigtigt data der skal genskabes fra din døde MacBook.

  Har du brug for support til din MacBook Air 13″ Retina? Det klarer vi også!

  Skulle du få brug for hjælp til softwareinstallation, mailopsætning, MacOS-geninstallation eller ønsker du at opnå indsigt i den optimale cloud-løsning, står vi til din rådighed.

  Vores support tilbydes til en fast lav timepris, der også klæder dig på til at tackle fremtidige udfordringer.

  For os er det altafgørende, at vores support er en god forretning både for os og for dig. Hos Bestrep er vi her for at hjælpe dig med din MacBook Air 13″ på alle tænkelige måder.

  Du er altid velkommen på vores værksted, hvor åbningstiderne er hverdage fra 09.00 til 18.00 samt lørdage fra 10.00 til 16.00. Vi ser frem til at byde dig og din MacBook Air 13″ velkommen!

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • MacBook Air 13″ 1.6GHz Core i5 (Late 2018)
  • MacBook Air 13″ 1.6GHz Core i5 (True Tone, 2019)
  • MacBook Air 13″ 1.1GHz Core i3 (2020)
  • MacBook Air 13″ 1.2GHz Core i7 (2020)

  Betegnelser for MacBook Air 13″ Retina:

  Modelnummer: A2179, A1932

  Model ID: MacBookAir9,1, MacBookAir8,2

  Varenummer:
  MVH22xx/A, MVH42xx/A, MVH52xx/A, MWTJ2xx/A, MWTK2xx/A, MWTL2xx/A, MVFH2xx/A, MVFJ2xx/A, MVFK2xx/A, MVFL2xx/A, MVFM2xx/A, MVFN2xx/A, MVH62xx/A, MVH82xx/A, MRE82xx/A, MREA2xx/A, MREE2xx/A, MRE92xx/A, MREC2xx/A, MREF2xx/A, MUQT2xx/A, MUQU2xx/A, MUQV2xx/A

  ‘xx’ i varenummeret erstattes af landekode for oprindelseslandet. I Danmark er dette DK.

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.