iMac 20″ reparation og support

Det er svært at undgå et hastighedstab på sin iMac 20″ med tiden. Oplever du, at din iMac 20″ er blevet sløv til at starte op eller åbne programmer, så lad os klare en reparation eller opgradering.

I mere end 10 år har vi hjulpet frustrerede bruger med deres iMacs af alle årgange og størrelser. Vi kan derfor helt sikkert også være dig behjælpelig med en reparation, opgradering eller teknisk support.

reparation af iMac 20"

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, inden for 24 timer.

Priser på iMac 20″ reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iMac 20″ (2007 – 2009)

  iMac 20″ fra perioden 2007 til 2009 er et af Apples mest imponerende og populære produkter. Den præsenterer sig med et elegant design, der smukt integreres i enhver indretning – hjemme eller på kontoret.

  Men som med enhver elektronisk enhed kan der opstå tekniske udfordringer fra tid til anden. Når disse problemer opstår, er det vigtigt at handle hurtigt og effektivt.

  Heldigvis tilbyder vi hurtig og professionel reparation til din iMac 20″. Vi anvender de seneste teknologier og udstyr for at bringe din iMac tilbage til sin optimale tilstand. Vores lager er fyldt med de nødvendige komponenter for at sikre en hurtig reparation.

  Vi klarer langt de fleste reparationer på din iMac 20″

  Vi er specialiserede i en bred vifte af reparationer, herunder skærmskift, opgradering af harddisken til SSD, opdatering af styresystemet samt almindelig vedligeholdelse og rengøring.

  Som professionelle går vi aldrig på kompromis med arbejdskvaliteten, og vores reparationer lever altid op til Apples høje standarder.

  Oplever din iMac 20″ problemer som opstartsproblemer, skærmproblemer eller en pludselig nedsat ydeevne? Lad os hjælpe dig.

  Undgå at smide din iMac 20″ ud til elektronikskrot

  Ved at vælge reparation i stedet for at investere i en ny computer, træffer du også et miljøvenligt valg, da reparation kræver færre ressourcer end produktionen af en ny enhed.

  Lad os sammen bidrage til at bekæmpe brug-og-smid-væk-kulturen ved at lade Bestrep reparere din iMac 20″. Vores erfarne teknikere med over 10 års erfaring er klar til at tackle udfordringen og bringe din iMac tilbage til sin optimale tilstand.

  Samme filosofi gælder for opgraderinger, uanset om din iMac 20″ er ny eller ældre og ikke lever op til dine forventninger. Investér i en hurtig SSD eller øget RAM og få glæden tilbage ved at arbejde på din iMac.

  Vi står også til rådighed når det kommer til teknisk support

  Har du brug for hjælp til softwareinstallation, mailopsætning, MacOS-geninstallation eller ønsker du at optimere din cloud-løsning? Vi står også til rådighed for at assistere dig.

  Vores support leveres til en fast og rimelig timepris, der gavner både os og dig ved at forberede dig på fremtidige udfordringer.

  Besøg vores værksted med din iMac 20″, du og din enhed er altid velkomne. Vi har åbent på hverdage fra kl. 09.00 til 18.00 samt lørdage fra kl. 10.00 til 16.00.

  Vi ser frem til at betjene dig og din iMac 20″ med vores ekspertise.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iMac 20″ 2.0GHz Core Duo
  • iMac 20″ 2.16GHz Core 2 Duo
  • iMac 20″ 2.33GHz Core 2 Duo
  • iMac 20″ 2.0GHz Core 2 Duo
  • iMac 20″ 2.4GHz Core 2 Duo
  • iMac 20″ 2.4GHz Core 2 Duo (Early 2008)
  • iMac 20″ 2.66GHz Core 2 Duo (Early 2008)
  • iMac 20″ 2.66GHz Core 2 Duo (Early 2009)
  • iMac 20″ 2.0GHz Core 2 Duo (Mid 2009)
  • iMac 20″ 2.26GHz Core 2 Duo (Mid 2009)

  Modelbetegnelse for iMac 20″:

  Modelnummer: A1224

  Model ID: iMac9,1, iMac8,1, iMac7,1

  Varenummer:
  MB417xx/A, MC019xx/A, MC015xx/A, MB324xx/A, MB323xx/A, MA877xx/A, MA876xx/A

  ‘xx’ i varenummeret erstattes af landekode for oprindelseslandet. I Danmark er dette DK.

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.