MacBook Pro 14″ M1 reparation

Når du har brugt mange tusinde kroner på en MacBook Pro 14″ M1, skal den naturligvis også fungere 100%. Såfremt dette ikke er tilfældet, skal vi nok få den tilbage i absolut topform med en professionel reparation.

I mere end 10 år har vores dygtige teknikere rodet med Apple-computere, hvorfor din MacBook Pro 14″ M1, naturligvis også er i gode hænder hos. Vi anvender originale dele og yder 2 års garanti.

reparation af MacBook Pro 14 M1

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, inden for 24 timer.

Priser på MacBook Pro 14″ M1 reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om MacBook Pro 14″ M1

  MacBook Pro 14″ M1 er den seneste tilføjelse til Pro-serien i 2021 og kommer med en række imponerende funktioner.

  Med et 1080p FaceTime HD-kamera får du en høj kvalitets kameraoplevelse. Højtalerne er udstyret med det seneste hi-fi lydsystem fra Apple, som består af hele seks højttalere.

  MacBook Pro 14” M1 blev lanceret i 2021 som en del af Silicon-serien. Den er nemlig drevet af Apple M1 Pro-chippen, som repræsenterer Apples første skræddersyede chip til Mac-produkter og leverer en imponerende kombination af energieffektivitet og ydeevne.

  MacBook Pro 14” M1 har en imponerende batterilevetid på op til 17 timer ved afspilning af film via Apple TV-appen.

  Den flydende Retina XDR-skærm leverer en unik skærmoplevelse, men det er vigtigt at bemærke, at denne skærm let kan blive beskadiget af tryg.

  Dette skyldes den minimale afstand mellem skærmen og tastaturet, hvilket i nogle tilfælde kan resultere i skærmbeskadigelse, hvis selv det mindste sætter sig i klemme når computeren lukkes.

  Er skærmen gået i stykker på din MacBook Pro 14″ M1?

  Vores dygtige teknikere hos Bestrep er klar til at udskifte de nødvendige dele på din MacBook Pro 14” M1. De fleste reparationer kan udføres samme dag, du afleverer din Apple-enhed til os.

  Vi gør det nemt og hurtigt for dig at få din MacBook Pro 14” M1 repareret. Du behøver ikke engang at bestille tid. I stedet kan du blot lægge vejen forbi vores værksted, hvor vi straks går i gang med reparationen.

  Ved at vælge reparation frem for at købe en ny computer træffer du samtidig en bæredygtig beslutning, da reparation kræver betydeligt færre ressourcer end produktionen af en ny enhed.

  Lad os sammen bekæmpe brug-og-smid-væk-kulturen ved at reparere din MacBook Pro 14” M1 hos os i trygge rammer.

  Vi er specialiserede i en bred vifte af reparationer, som din MacBook Pro 14” M1 eventuelt kan have brug for. Hvis din MacBook Pro 14” M1 er blevet langsommere eller er gået i sort, bør du overveje en reparation.

  Uanset problemets karakter står vores erfarne teknikere med over 10 års erfaring klar til at løse udfordringen og få din MacBook tilbage i topform.

  Få fuldt udbytte af din MacBook Pro 14” M1

  Har du brug for hjælp til at installere software, konfigurere e-mails, geninstallere MacOS eller ønsker du at optimere brugen af cloud-løsninger? Vi er her for at assistere dig.

  Vores supporttjenester tilbydes til rimelige timepriser, der ikke kun besvarer dine aktuelle spørgsmål, men også forbereder dig til at håndtere fremtidige udfordringer. Vi vægter det højt, at vores support tilfører dig som kunde merværdi.

  Du er altid velkommen til at besøge vores værksted, hvor vi har åbent på hverdage fra kl. 09.00 til 18.00 samt lørdage fra kl. 10.00 til 16.00.

  Vi ser frem til at byde både dig og din MacBook Pro 14” M1 velkommen.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • MacBook Pro 14” M1 Pro – 8 CPU / 14 GPU (2021)
  • MacBook Pro 14” M1 Pro – 10 CPU / 14 GPU (2021)
  • MacBook Pro 14” M1 Pro – 10 CPU / 16 GPU (2021)
  • MacBook Pro 14” M1 Max – 10 CPU / 24 GPU (2021)
  • MacBook Pro 14” M1 Max – 10 CPU / 32 GPU (2021)

  Identificer MacBook Pro 14″ M1:

  Modelnummer: A2442

  Model ID: MacBookPro18,3, MacBookPro18,4

  Varenummer:
  MKGP3xx/A, MKGQ3xx/A, MKGR3xx/A, MKGT3xx/A

  ‘xx’ i varenummeret erstattes af landekode for oprindelseslandet. I Danmark er dette DK.

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.