iPhone 6 reparation

iPhone 6 fra Apple er en af de mest populære smartphones i Danmark, og efter lanceringen var den straks udsolgt i butikkerne. Men hvis din elskede iPhone 6 er gået i stykker, behøver du ikke at miste modet.

Vi tilbyder iPhone 6 reparationer til konkurrencedygtige priser og med korte reparationstider, så du hurtigt kan få din telefon tilbage. Derudover yder vi 2 års garanti på alle reparationer, hvilket er din sikkerhed for en god og tryg oplevelse.

reparation af iPhone 6

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, på under en time.

Priser på iPhone 6 reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPhone 6 reparation

  iPhone 6 blev introduceret af Apple sammen med dens storebror, iPhone 6 Plus, i 2014. Disse nye modeller indeholdt en række tekniske opgraderinger i forhold til dens forgænger, iPhone 5-serien.

  Blandt de vigtigste forbedringer var et væsentligt forbedret kamera, processorer og en større og mere avanceret skærm. Apple havde også lært fra tidligere og inkluderede forbedret Wi-Fi-funktioner, der skulle gøre det nemmere at være online overalt.

  iPhone 6-modellerne var i mange år blandt de mest populære i Danmark og er derfor også nogle af de mest reparerede telefoner. Hvis din iPhone 6 er beskadiget, eller den ikke fungerer som den skal, kan vi hos bestrep hurtigt reparere den og få den tilbage i topform. Vi reparerer nemlig din iPhone 6 hurtigt og effektivt, mens du venter.

  Reparation af iPhone 6 mens du venter

  For de fleste danskere er deres smartphone ikke blot en telefon, men også en livline, der hjælper med at binde hele deres hverdag sammen. Det er der, hvor de samler alle kontakter, emails, sociale medier, og meget andet. Det er også der, hvor de gemmer alle deres aftaler og mest dyrebare billeder af dem, de holder af.

  Derfor er vi altid fokuseret på at reparere din telefon så hurtigt som muligt. Vores mange års erfaring og dygtige teknikere er din sikkerhed for en pålidelig og sikker reparation.

  Så har du brug for en reparation af skærmen på din iPhone 6 eller udskiftning af et træt batteri, kan kan du helt trygt overlade den til vores dygtige fagpersonale.

  Besøg vores værksted i Herlev

  Du kan altid uden tidsbestilling besøge vores værksted i Herlev og få personlig hjælp til din iPhone. Her kan du være sikker på, at vores fokus er på kvalitet og et højt serviceniveau.

  Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have til din iPhone 6 reparation. Du kan også ringe til vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00, samt om lørdagen fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPhone 6 16GB
  • iPhone 6 32GB
  • iPhone 6 64GB
  • iPhone 6 128GB

  Modelnummer for iPhone 6:

  • A1549
  • A1586
  • A1589

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.