Samsung Galaxy A54 5G reparation

Har du ved et uheld smadret skærmen på din Samsung Galaxy A54 5G, trænger batteriet til en udskiftning eller har du problemer med opladning, så lad os udføre en professionel reparation.

Vi giver din Samsung Galaxy A54 5G den kærlighed den fortjener. Blandt andet ved kun at bruge originale reservedele og udføre en komplet test af enheden inden udlevering. Og så får du naturligvis 2 års garanti.

reparation af Samsung Galaxy A54 5G

Priser på Samsung Galaxy A54 5G reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy A54 5G reparation

  Hos Bestrep tilbyder vi reparation af alle skader Samsung Galaxy A54 5G måtte have pådraget sig. Uanset om du har smadret skærmen, batteriet er slidt eller kameraet er stoppet med at stille skarpt, står vores dygtige teknikere klar til at hjælpe dig.

  Hvis din specifikke reparation ikke er opført i vores prisliste længere oppe, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

  Overlad trygt din reparation til vores dygtige teknikere

  Vi har vores værksted i Herlev, tæt på Ballerup, Glostrup, Rødovre, Værløse og Lyngby, hvor du kan besøge os uden tidsbestilling. Du kan også bestille den reparation på forhånd via vores kontaktformular.

  Uanset hvilken løsning du vælger, er vores mål at hjælpe dig med at få din Samsung Galaxy A54 5G repareret på den mest smertefri måde.

  Med mere end 10 års erfaring i branchen har vi opbygget en dybdegående viden og ekspertise inden for reparation af Samsung Galaxy-telefoner. Vores ESD-godkendt værksted gør os til et af de bedste valg, når du skal vælge en pålidelig reparatør til din enhed.

  2 års garanti på reparation af din Samsung Galaxy A54 5G

  Alle vores reparationer udføres med en solid 2 årig garanti. Dette gælder uanset om du har brug for et batteriskift, en skærmreparation eller andre mere komplekse reparationer.

  Du kan derfor trygt overlade din telefon til vores erfarne og professionelle team. Bestil en tid til den reparation i dag eller besøg vores værksted og lad os sørge for, at din Samsung Galaxy A54 5G fungerer optimalt igen.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy A54 5G 128GB
  • Samsung Galaxy A54 5G 256GB

  Modelnummer for Galaxy A54 5G:

  • SM-A546B

  Lanceringsdato:

  • 24. marts 2023

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.