Samsung Galaxy A20e reparation

Har din Samsung Galaxy A20e været ude for et uheld? Så bestil din reparation hos os. Hos Bestrep udfører vi en bred vifte af mobilreparationer – fra batteriskift til skærmskift.

Vi har stor erfaring med Samsung-mobiler, herunder også den populære Galaxy A-serie. Det betyder, at vi har udskiftet mange skærme, batterier, kameraer, opladerstik og meget mere.

reparation af Samsung Galaxy A20e

Priser på Samsung Galaxy A20e reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy A20e reparation

  I foråret 2019 blev Samsung Galaxy A20e introduceret på det danske marked, som en del af den 5. generation af Samsungs populære A-serie.

  Tidligere var A-serien kendt som et budgetvenligt alternativ til S-serien, men med den 5. generation er der sket markante forbedringer.

  Samsung Galaxy A20e byder på en imponerende AMOLED-skærm med 720 x 1560 pixels, 3 GB RAM og to bagkameraer på 13MP og 5MP, samt et solidt 8 MP frontkamera. Dette gør den til et attraktivt og prisbevidst alternativ til andre Samsung-mobiler.

  Har du været uheldig og tabe din Galaxy A20e?

  Få en grundig diagnose og en pålidelig reparation hos os. Hos Bestrep har vi stor erfaring med Samsung Galaxy-mobilerne, og vi er specialiseret i at håndtere de mest almindelige problemer, såsom udskiftning af skærm, udskiftning af batteri og reparation af eksempelvis opladerstikket.

  Vi benytter kun originale reservedele, når vi reparerer din Samsung Galaxy A20e, hvilket sikrer, at din mobil vil være som ny, når du får den tilbage. Dette ikke kun forlænger mobils levetid, men bevarer også din Samsungs garanti.

  Hvis du er i tvivl om, hvor problemet ligger, kan du også altid kigge forbi til en diagnosticering. Dette sikrer, at din Galaxy-mobil får den præcise reparation, den har brug for.

  Vi yder iøvrigt 2 års garanti på alle reparationer, hvorfor du trygt kan overlade din Samsung Galaxy A20e reparation til os.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy A20e 32GB

  Modelnummer for Galaxy A20e:

  • SM-A202F

  Lanceringsdato:

  • Maj 2019

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.