Samsung Galaxy S23 Ultra reparation

Har din Samsung Galaxy S23 Ultra brug for reparation? Hos Bestrep sikrer vi altid, at reparationerne udføres med originale reservedele, og vi giver dig en solid 2-årig garanti.

Vi er kendt for vores hurtige service, og vi bestræber os på at reparere de fleste enheder inden for blot 60 minutter. Find prisen på den ønskede reparation herunder og besøg os allerede i dag.

reparation af Samsung Galaxy S23 Ultra

Priser på Samsung Galaxy S23 Ultra reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy S23 Ultra reparation

  Hos Bestrep er vi specialister i reparation af Samsung Galaxy S23 Ultra. Uanset om din smartphone har en revnet skærm, et træt batteri eller andre problemer, kan du stole på vores kompetente og certificerede teknikere.

  Vi har nemlig mange års erfaring med reparation af Samsung telefoner, herunder Samsung Galaxy S23 Ultra.

  Når du vælger os til din Samsung Galaxy S23 Ultra reparation, kan du forvente kvalitet og pålidelighed. Vi tilbyder altid 2 års garanti på alle vores reparationer, uanset omfanget af indgrebet.

  Vores priser er konkurrencedygtige, og vi bruger naturligvis kun originale reservedele – direkte fra Samsung.

  Foruden reparation af Samsung Galaxy S23 Ultra, reparerer vi også en bred vifte af øvrige Samsung-enheder i Galaxy-serien. Du kan finde en liste over de mest populære Samsung-telefoner, vi reparerer, her på vores hjemmeside.

  Vi tager din Samsung reparation seriøst

  Vi leverer holdbare reparationer af Samsung Galaxy S23 Ultra. Vores professionelle teknikere sikrer, at din telefon bliver håndteret med omhu og opmærksomhed på detaljerne.

  Vi bruger kun originale reservedele, hvilket garanterer en holdbar reparation. Uanset hvilken type reparation du har brug for, stræber vi altid efter at give dig en hurtig og grundig service.

  Vores erfarne teknikere kan hjælpe dig med skærmreparation, batteriskift og mange andre reparationer af din Samsung-telefon. De fleste reparationer tager maksimalt 60 minutter, så du kan slappe af med en kop kaffe, mens vi tager os af din telefon.

  Vi giver altid 2 års garanti på vores arbejde. Uanset om det drejer sig om et simpelt batteriskift eller en mere avanceret reparation, stræber vi altid efter at yde den bedste service og give dig en løsning, der holder i mange år. Din tilfredshed er vores prioritet, og vores garanti giver dig ekstra tryghed og sikkerhed.

  Vi er din lokale reparatør af Samsung

  Bestrep er dit lokale Samsung-værksted placeret i Herlev, tæt på Ballerup, Værløse, Farum, Brønshøj, Lyngby og København. Du er velkommen til at besøge vores butik uden tidsbestilling, eller du kan forespørge på reparationen via vores formular længere oppe.

  Vi stræber efter at færdiggøre de fleste reparationer inden for 60 minutter, så du hurtigt kan få din telefon tilbage igen. Skulle reparationen tage længere tid, kan du naturligvis altid låne en telefonen hos os uden ekstra omkostninger.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
  • Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB
  • Samsung Galaxy S23 Ultra 1TB

  Modelnummer for Galaxy S23 Ultra:

  • SM-S918B

  Lanceringsdato:

  • 17. februar 2023

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.