Huawei Mate 10 Lite reparation

Huawei Mate 10 Lite er en af Huaweis smartphone-modeller, og vi hos Bestrep forstår, hvor vigtig din telefon er i din hverdag og til alle dine aktiviteter. Hvis du ved et uheld har beskadiget skærmen eller en anden del af din Mate 10 Lite, så kan vores erfarne teknikere hjælpe dig.

Vi tilbyder kun originale reservedele, så du kan få din ødelagte telefon tilbage i samme høje kvalitet, som da du først fik den.

reparation af Huawei Mate 10 Lite

Priser på Huawei Mate 10 Lite reparation

De fleste reservedele til Huawei er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Huawei Mate 10 Lite reparation

  Hos Bestrep sørger vi altid for at reparere skader på din Huawei Mate 10 Lite inden for 1 time, så du hurtigt kan komme videre med din dag og have en telefon, der igen fungerer upåklageligt.

  Vores dygtige teknikere har mere end 10 års erfaring og stor viden inden for mobilreparationer. Samtidig er vores medarbejdere venlige og hjælpsomme, og de vil altid råde og vejlede dig med det, du har behov for.

  Hos Bestrep er vi stolte af at være en af Danmarks bedste mobilreparatører, og vi har utallige glade og tilfredse kunder takket være vores professionelle tilgang og gensidige respekt. Når du afleverer din smartphone til os, kan du trygt overlade den til vores kompetente team.

  Vi anvender kun originale reservedele uden at gå på kompromis med prisen, så de fleste kan få råd til at få repareret deres Huawei Mate 10 Lite. Du kan bestille din reparation genne formularen længere oppe, så du undgår unødig ventetid, når du afleverer din smartphone.

  Batteriudskiftning på Huawei Mate 10 Lite

  Hvis dit batteri driller, kan vi også hjælpe dig. Om det ikke holder strøm længe nok eller slet ikke fungerer, kan det være en frustrerende oplevelse.

  Vi ser også ofte, at det ikke nødvendigvis er batteriet, der er problemet, men opladerindgangen. Dette kan vi naturligvis også reparere.

  Billig skærmudskiftning til din Huawei Mate 10 Lite

  Vi tilbyder billig skærmudskiftning til din Huawei Mate 10 Lite. Vores erfarne teknikere med mange års erfaring og utallige skærmskift bag sig sikrer det bedste resultat.

  Det anbefales altid at få monteret beskyttelsesglas efter udskiftningen for at beskytte skærmen mod skader i fremtiden og forebygge et eventuelt nyt skærmskift.

  Vi råder også altid til at opsøge uddannede teknikere, da ufaglært arbejde kan forårsage yderligere skader på din telefon.

  Udskiftning af kamera eller højttaler – nemt og enkelt

  Det er frustrerende, når kameraet i din smartphone ikke virker. For mange er det det eneste kamera, de har, og de bruger det til at forevige minder og tage billeder af interessante ting.

  Hos Bestrep udskifter vi hurtigt kameraet, så du igen kan bruge det uden problemer. Det samme gør sig gældende for højttaleren – den udskifter vi også, eller vi reparerer de nødvendige dele, så du igen kan se og vise videoer til dine nærmeste uden besvær.

  En ødelagt højtaler kan føre til, at du ikke kan høre noget, at lyden ikke er tilstrækkelig høj, eller at lyden skratter. Hos Bestrep afhjælper vi nemt dette irritationsmoment ved en udskiftning af højttaleren.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Huawei Mate 10 Lite 64GB

  Modelnummer for Huawei Mate 10 Lite:

  • RNE-L01
  • RNE-L21

  Lanceringsdato:

  • November 2017

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.