iPhone SE 2022 reparation

Trænger din iPhone SE 2022 til en ny skærm eller nyt batteri? Så kan du trygt overlade denne opgave til vores dygtige og erfarne teknikere. Hos Bestrep har vi mere end 10 års erfaring med reparation af iPhones.

Vi forstår vigtigheden af at bevare den høje kvalitet og funktionalitet, som din iPhone SE 2022 er kendt for. Derfor sikrer vores teknikere altid, at reparationen udføres med omhu og præcision.

reparation af iPhone SE 2022

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, på under en time.

Priser på iPhone SE 2022 reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPhone SE 2022 reparation

  iPhone SE 2022 er udstyret med den nyeste A15 Bionic-chip og 5G-teknologi, hvilket giver dig den hidtil største ydeevne fra Apple. Uanset hvor krævende dine apps og programmer er, klarer iPhone SE 2022 dem problemfrit.

  Denne mobil kommer i et robust og holdbart design med et stærkt Ceramic Shield på både for- og bagsiden. Kameraet har automatisk farvejustering, hvilket sikrer imponerende kvalitet i dine billeder og videoer.

  Hvis uheldet er ude og kameraet, skærmen, batteriet eller andre dele i din iPhone SE 2022 er blevet beskadiget, kan du naturligvis få det repareret hos os. Vores teknikere har mere end 10 års erfaring, vi bruger naturligvis originale reservedele og kvitterer med 2 års garanti på alle reparationer.

  Ny skærm til din iPhone SE 2022

  Hvis skærmen på din iPhone SE 2022 har fået lidt for dybe ridser eller decideret gået itu, kan vores teknikere udskifte skærmen på under en time, så du hurtigt kan få din mobil tilbage i sin oprindelige stand.

  Udskiftning af skærmen kræver professionelle hænder fra teknikere, som tager sit erhverv seriøst. Derfor bruger vi også kun originale reservedele og giver 2 års garanti på alle reparationer.

  Det samme gælder for udskiftning af batteriet på din iPhone. Over tid vil batteriet i din telefon blive hurtigere afladet, og dette kan løses med et nyt batteri. Batteriet i iPhone SE 2022 er nemlig designet til at kunne holde strøm i op til 15 timer med videoafspilning.

  Hvis batteriets ydeevne ikke længere lever op til den angivne batterikapacitet, og det er blevet nedslidt på grund af naturligt brug, kræver det en udskiftning. Vores teknikere har stor erfaring med batteriskift og kan udføre reparationen på under 60 minutter.

  Besøg vores værksted i Herlev

  Du kan altid uden tidsbestilling besøge vores værksted i Herlev og få personlig hjælp til din iPhone. Her kan du være sikker på, at vores fokus er på kvalitet og et højt serviceniveau.

  Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have til din iPhone SE 2022 reparation. Du kan også ringe til vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00, samt om lørdagen fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPhone SE 2022 64GB
  • iPhone SE 2022 128GB
  • iPhone SE 2022 256GB

  Modelnummer for iPhone SE 2022:

  • A2595
  • A2782
  • A2784
  • A2785
  • A2783

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.