Samsung Galaxy A52 reparation

En mobilreparation skal udføres med respekt for producents standarder. Og netop derfor kan du trygt overlade reparationen af din Samsung A52 til os, ligesom tusindevis af andre kunder har gjort.

I mere end 10 år har vi tilbudt reparationer af højeste kvalitet. Vi bruger udelukkende originale reservedele i din Samsung A52 reparation og kvitterer altid med 2 års garanti på alle reparationer.

reparation af Samsung Galaxy A52

Priser på Samsung Galaxy A52 reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy A52 reparation

  Samsung Galaxy A52 har været tilgængelig i butikkerne siden marts 2021 og imponerer med sit firedobbelte kamera, høje hastighed og fantastiske display.

  Prisen på denne mobil er også meget overkommelig, hvilket gør den til et attraktivt valg. Men hvad gør du, hvis din Samsung Galaxy A52 er gået i stykker? Du tager den selvfølgelig til Bestrep.

  Vi er specialiserede i reparation af langt de fleste Samsung smartphones, herunder også Galaxy A52’eren.

  Mere end 10 års erfaring med Samsung reparationer

  Vi har i mere end 10 år leveret mobilreparationer af højeste kvalitet, hvilket har givet os omfattende viden og ekspertise på området.

  Vi har repareret adskillige forskellige smartphones, herunder selvfølgelig Samsung Galaxy A52, som kan have forskellige former for skader.

  Det kan f.eks. være nødvendigt at udskifte skærmen, batteriet, bagsiden eller det først omtalte firedobbelte kamera.

  Hvis du ønsker at drage fordel af vores store ekspertise inden for reparation af Samsung Galaxy A52, skal du helt klart overlade reparationen til os – det vil du ikke fortryde.

  Ny skærm eller nyt batteri til din Samsung Galaxy A52

  Ingen smartphones kan klare at blive tabt på gulvet, og det gælder også Samsung Galaxy A52. Hvis enheden tabes og lander uheldigt, kan skærmen gå i stykker.

  Ved stød og slag kan bagsiden også blive beskadiget. Hos Bestrep kan du få udskiftet både skærmen og bagsiden, hvis det bliver nødvendigt.

  At få monteret et nyt batteri til Samsung Galaxy A52 behøver hverken at være dyrt eller tidskrævende. Vi stræber efter at skifte batteriet i din enhed hurtigt og til en fornuftig pris, så din enhed kan komme tilbage i topform.

  Med et nyt batteri slipper du for at skulle oplade din enhed hele tiden. Hvis det lyder som noget, der tiltaler dig, så book en tid til batteriskift med det samme.

  Udover skærm- og batteriskift tilbyder vi mange andre reparationer til Samsung Galaxy A52. Vi kan også skifte mikrofonen, højtalerne og andre defekte komponenter.

  Hvis din enhed har været udsat for væskeskader, kan du også søge hjælp hos os. Vi har ekspertisen til at håndtere en bred vifte af reparationer og genoprette din enhed til fuld funktionalitet.

  Vi glæder os til at se dig og din defekte smartphone på vores værksted!

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy A52 128GB
  • Samsung Galaxy A52 256GB

  Modelnummer for Galaxy A52:

  • SM-A525F

  Lanceringsdato:

  • 26. marts 2021

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.