Samsung Galaxy A72 reparation

Vi har mere end 10 års erfaring med at reparere Samsung-mobiler, hvorfor vores teknikere også er godt klædt på til at håndtere din Samsung Galaxy A72 reparation.

Når du vælger at lade os stå for håndteringen af din defekte Galaxy A72, medfølger der automatisk 2 års garant på reparationen. Vi benytter os derudover naturligvis også af originale reservedele.

reparation af Samsung Galaxy A72

Priser på Samsung Galaxy A72 reparation

De fleste reservedele til Samsung er bestillingsvarer. Typisk leveringstid er 1-3 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd eller få en gratis lånetelefon. Reparationen foretages oftest på under 1 time.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om Samsung Galaxy A72 reparation

  Vi tilbyder et omfattende udvalg af reparationer til alle tænkelige skader på din Samsung Galaxy A72. Uanset om du har smadret skærmen, kørt batteriet træt eller opslidt ladeindgangen, kan vi hjælpe dig.

  Hvis du ikke finder den specifikke reparation, du leder efter, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

  Et Samsung-værksted der er til at stole på

  Når det kommer til reparation af din Samsung Galaxy A72, er Bestrep det perfekte valg for dig. Vi prioriterer bæredygtighed højt og bruger altid 100% originale reservedele i vores reparationer.

  På den måde kan du være sikker på, at din telefon opretholder sin fulde ydeevne og holdbarhed i mange år fremover, samtidig med at du bidrager til at skåne miljøet ved at vælge reparation frem for at købe en ny enhed.

  Mere end 10 års erfaring med Samsung reparationer

  Med mere end 10 års erfaring i reparation af Samsung Galaxy-telefoner har vi opnået et dybdegående kendskab til de fleste modeller.

  Vores værksteder er ESD-sikret, og vores dedikerede teknikere sikrer, at din telefon bliver behandlet professionelt og med den nødvendige omhu, den fortjener.

  Hos Bestrep yder vi altid 2 års garanti på vores reparationer. Uanset om du har behov for udskiftning af batteriet, en skærmreparation eller andre mere komplekse reparationer, kan du stole på, at vores arbejde er af højeste kvalitet.

  Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores reparationer eller produkter, er du velkommen til at kontakte os via formularen ovenfor eller på 70220010.

  Du kan også lægge vejen forbi vores værksted i Herlev, tæt på Lyngby, Farum og Rødovre uden tidsbestilling, eller du kan nemt bestille tid på vores hjemmeside for at minimere ventetidet.

  Uanset hvilken løsning du vælger, er vi klar til at hjælpe dig med at få din Samsung Galaxy A72 repareret eller håndtere andre reparationer, du måtte have brug for.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • Samsung Galaxy A72 128GB
  • Samsung Galaxy A72 256GB

  Modelnummer for Galaxy A72:

  • SM-A725F

  Lanceringsdato:

  • 26. marts 2021

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.