iPhone 12 reparation

Er din iPhone 12 gået i stykker? Så er du kommet til det rette sted. Hos Bestrep tilbyder vi en professionel og hurtig reparation, der med sikkerhed lever op til dine forventninger.

Med mere end 10 års erfaring med reparation af iPhones, er din iPhone 12 i gode hænder. Vi bruger naturligvis originale reservedele og yder 2 års garanti på alle reparation uden undtagelse.

reparation af iPhone 12

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, på under en time.

Priser på iPhone 12 reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPhone 12 reparation

  iPhone 12 blev lanceret i Danmark i oktober 2020 og imponerede med sit nye kantede design i aluminium. Selvom den på mange måder minder om tidligere modeller, er komponenterne, kameraet og andre funktioner blevet kraftigt forbedret siden iPhone 11.

  Den er udstyret med den nye A14 Bionic-processor, et Super Retina XDR OLED-display, to kameraer og spændende tilføjelser som MagSafe-magneten på bagsiden, der muliggør trådløs opladning med den bedst mulige oplevelse.

  Fronten er også beskyttet af et nyt “Ceramic Shield,” som er fire gange mere holdbart mod slag og slid end tidligere modeller.

  Men på trods af det nye design og de mange forbedringer er din iPhone 12 stadig sårbar over for tab og stød. Det vil derfor ikke være utænkeligt, at du på et tidspunkt får brug for en reparation.

  iPhone 12 skærm reparation

  iPhone 12 har en 6,1-tommers Super Retina XDR OLED-skærm. Skærmen er beskyttet af et Ceramic Shield, der sigter mod at forhindre ridser, brud og andre skader.

  Alligevel kan det ske, at skærmen går i stykker hvis den lander tilpas uheldigt eller får et stort nok slag. I dette tilfælde, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig med en hurtig og smertefri udskiftning. Oftest kan vi have din iPhone 12 tilbage i topform igen på under 60 minutter.

  Udskiftning af batteri i iPhone 12

  Selvom de nye batterier er markant forbedrede, slides de stadig over tid. Hvis du oplever, at din iPhone 12 har svært ved at holde strøm eller oplades langsommere end før, kan det være tid til at se nærmere batteriet eller bundstikket.

  Vi tilbyder en hurtig fejlfinding af din iPhone 12 og kan på bare 20 – 60 minutter udskifte batteriet, såfremt det skulle være nødvendigt.

  Besøg vores værksted i Herlev

  Du kan altid uden tidsbestilling besøge vores værksted i Herlev og få personlig hjælp til din iPhone. Her kan du være sikker på, at vores fokus er på kvalitet og et højt serviceniveau.

  Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have til din iPhone 12 reparation. Du kan også ringe til vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00, samt om lørdagen fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPhone 12 64GB
  • iPhone 12 128GB
  • iPhone 12 256GB

  Modelnummer for iPhone 12:

  • A2172
  • A2402
  • A2403
  • A2404

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.