iPad Air 2 reparation

iPad Air 2 var en af de mest efterspurgte tablets fra Apple. Den har virkelig indfanget kundernes opmærksomhed globalt lige fra dens lancering. Selvom iPads er ekstraordinære, er det næsten umuligt at undgå småskader eller fejl, da de bruges så flittigt i hverdagen.

Hvis din iPad Air 2 er blevet beskadiget eller er i stykker, kan du hos os få den repareret på under 24 timer og med originale reservedele.

reparation af iPad Air 2

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, inden for 24 timer.

Priser på iPad Air 2 reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPad Air 2

  Hvis du ikke er klar til at gå på jagt efter en ny iPad endnu, så står vi klar til at reparere enhver skade eller ridse, din iPad Air 2 måtte have.

  Vi tilbyder udskiftning af næsten alle dele i din iPad Air 2, samt montering af beskyttelsesglas eller en grundig fejlsøgning, hvis du er usikker på hvad din iPad Air 2 fejler.

  iPad Air 2 gjorde sin entré i 2014 sammen med iPad Mini 3. Karakteriseret af sit slanke og lettere design end sin forgænger, tilføjede iPad Air 2 også en kraftigere processor, hvilket resulterede i øget hastighed og stabilitet.

  Her var også introduktionen af Touch ID – den første iPad Air-model med denne funktion. Ligesom sin forgænger blev iPad Air 2 hurtigt populær blandt folk i alle aldre, og det er stadig en af de mest udbredte iPads i Danmark.

  Vi klarer de fleste reparationer af din iPad Air 2

  Uanset om det drejer sig om skærmskader, udskiftning af kamera, reparation af antenner, højttalere, SIM-kort-læser, knapper, eller hvis du blot ønsker en grundig diagnose for at afdække enhedens fejl – står vores erfarne teknikere klar til at hjælpe.

  iPad Air 2 blev hurtigt populær og fik en plads i mange danske husholdninger. Som en uundværlig følgesvend kan enheden blive udsat for uheldige hændelser, men det er her, vi kommer ind.

  Vores dygtige teknikere kan genskabe dens tidligere funktionalitet og sørge for, at du kan fortsætte med at bruge din iPad som før.

  Vi hos Bestrep lægter stor vægt på vigtigheden af bæredygtighed og opfordrer altid til reparation frem for nyanskaffelse. Ved at vælge reparation hjælper du med at reducere elektronisk affald og skåne miljøet.

  Reparation af iPad Air 2 på under 24 timer

  Hos Bestrep ved vi, hvor afgørende din iPad er. Derfor stræber vi altid efter at udføre reparationer så hurtigt som muligt. Vi tilbyder derfor en reparationstid på under 24 timer, så du kan få din iPad tilbage uden undødig ventetid.

  Du er altid velkommen forbi vores værksted uden tidsbestilling. Vi har åbent alle hverdage fra 09.00 til 18.00 og lørdag 10.00 til 16.00. Vi ser frem til at hjælpe dig med en reparation af din iPad Air 2.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPad Air 2 WiFi 16GB
  • iPad Air 2 WiFi 32GB
  • iPad Air 2 WiFi 64GB
  • iPad Air 2 WiFi 128GB
  • iPad Air 2 WiFi + Cellular 16GB
  • iPad Air 2 WiFi + Cellular 32GB
  • iPad Air 2 WiFi + Cellular 64GB
  • iPad Air 2 WiFi + Cellular 128GB

  Modelnummer for iPad Air 2:

  • A1566
  • A1567

  Lanceringsdato:

  • Oktober 2014

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.