Hvor meget koster et nyt batteri til iPhone?

Så meget koster et nyt batteri til din iPhone

Når din iPhone begynder at opleve problemer som dårligt batterilevetid, opladningsproblemer, overophedning, uventede nedlukninger eller genstarter, er det ofte tid til at overveje et batteriskift.

Som et professionelt smartphone-værksted kan vi hos Bestrep hjælpe dig med at udskifte det gamle batteri i din iPhone med et nyt. Vi bruger kun originale Apple-dele, og det kommer med 2 års garati.

Denne artikel vil guide dig gennem processen og besvare spørgsmålet om, hvor meget det koster at få et nyt batteri til din iPhone.

Sådan ser du om din iPhone trænger til nyt batteri

Inden vi kigger på hvor meget det koster at udskifte batteriet i din iPhone, er det værd at sikre sig, om det overhovedet trænger til udskiftning.

En af de letteste måder til at tjekke dette, er ved at gå i ‘Indstillinger‘ og herefter rulle ned til fanen ‘Batteri‘. I denne menu vil du blive præsenteret for linje der hedder ‘Batteritilstand og opladning‘. Klik på denne, for at se hvordan dit batteri har det.

Du vil her muligvis blive mødt med et banner øverst, hvor der står: ‘Vigtig besked om batteri‘, efterfulgt af følgende beskrivelse: “Batteriets tilstand er væsentligt forringet. En Apple-autoriseret serviceudbyder kan udskifte batteriet, så fuld ydeevne og kapacitet genetableres

I dette tilfælde er der ikke så meget at være i tvivl om. Din iPhone har selv registeret, at batteriet har set bedre tider. Det eneste rigtige at gøre her er, at få det udskiftet.

Hvornår skal batteriet i en iPhones udskiftes til et nyt?

Bliver du ikke mødt med et banner øverst, der melder om forringet batteritilstand, kan det give mening at se på maksimumkapaciteten, som ligeledes fremgår af denne menu.

Denne procentmåling er et udslag for, hvor meget energi batteriet i din iPhone kan opbevare, siden din enhed var ny. Selv skriver Apple således på sin hjemmeside:

Et normalt batteri er designet til at bevare op til 80 % af sin oprindelige kapacitet efter 500 komplette opladningscyklusser, når det bruges under normale forhold.

Det er vores erfaring, at kommer den maksimale kapacitet først under 80%, vil du mærke en målbar forskel ved at få udskiftet batteriet i din iPhone.

Selvom denne procentvisning for det meste er retvisende, har vi oplevet 3-4 år gamle iPhones, som stadig melder om 100% maksimumkapacitet. Dette er dog oftest en fejl, hvor batteriet ikke kommunikerer korrekt med enheden.

Uanset hvad du oplever, står vi altid klar til at foretage vores egen måling af batteriet og danne os et overblik over din reelle batteritilstand, og om hvorvidt din iPhone vil have gavn af et nyt batteri.

Så meget koster et nyt batteri til din iPhone

Når det kommer til prisen på et nyt batteri til din iPhone, afhænger det naturligvis af hvilken iPhone du har. Hver model af iPhone bruger nemlig sit helt eget unikke batteri – her er ingen fælles standard.

Oftest kan batteriet udskiftes for 599 kr. – 999 kr. alt afhængig af modellen. Ved at klikke på knappen herunder, vil du blive præsenteret for den fulde oversigt over iPhones.

Priser på batteriskift Find os

Få et uforpligtende tilbud på din iPhone reparation

Udfyld formularen herunder og modtag et tilbud på reparationen af din iPhone inden for 24 timer, hvad end du har problemer med batteriet eller en knust skærm.