iPad 7. generation reparation

Har din eller dit barns iPad 7. generation været udsat for en skade? Hos Bestrep er vi eksperter i reparation af Apples populære tablets.

Vores teknikere har mere end 10 års erfaring, hvilket betyder, at uanset om din skærm har fået en flænge elller kameraet ikke stiller skarpt, kan vi løse det for dig. Vi bruger kun originale reservedele og yder 2 års garanti på alle reparationer.

reparation af iPad 7 generation

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, inden for 24 timer.

Priser på iPad 7. generation reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPad 7. generation

  Er din iPad 7. generation kommet ud for en uheldig situation, hvor den er blevet tabt eller har fået ridser i skærmen? Hos Bestrep står vi klar til at reparere alle skader og skrammer, der måtte være opstået på din tablet.

  Vi kan også montere et beskyttelsesglas, der vil beskytte din iPads skærm i fremtiden.

  iPad 7. generation blev lanceret i september 2019 og imponerer med sin større Retina-skærm, der særligt egner sig godt til skole- og hjemmearbejde. Udover den nye skærm har den også fået understøttelse af tilbehør som Apple Pencil og smart keyboards.

  Erfarne teknikere og originale reservedele

  Hos Bestrep kan vi reparere de mest udbredte skader på din iPad 7. generation. Uanset om skærmen er flækket eller kameraet er stoppet med at stille skarpt, så kan vores erfarne teknikere hjælpe dig.

  Vi bruger kun originale reservedele, så du kan være sikker på, at din iPad vil fungere præcis som ny efter endt reparation.

  Vi bestræber os på at klare din reparation så hurtigt som muligt, hvorfor vi i 9 ud af 10 tilfælde har iPads klar igen på under 24 timer.

  Bæredygtighed og reparation frem for ny enhed

  Vi hos Bestrep prioriterer bæredygtighed, og vi anbefaler altid reparation frem for at købe en helt ny enhed. Ved at reparere din iPad 7. generation bidrager du til at reducere elektronisk affald og skåne miljøet.

  Det er derfor også værd at huske på, at iPad 7. generation er en alsidig tablet, der passer perfekt til både studerende, arbejdstagere og forbrugere.

  Den kraftfulde A10 Fusion-chip og 2 GB RAM sikrer, at den kan klare de fleste opgaver, og med op til 128 GB lagerplads er der masser af plads til dine filer og apps.

  Den imponerende ligeledes med sin Retina-skærm, der giver dig en fantastisk oplevelse, når du streamer videoer, surfer på internettet eller spiller spil.

  Besøg vores værksted allerede i dag

  Vores værksted er placeret i københavnsområdet, hvor vores erfarne personale altid står klar til at hjælpe dig. Hos Bestrep ønsker vi at give dig den bedste service, så du kan få din iPad 7. generation til at fungere som ny.

  Vi glæder os til at se dig og din defekte iPad!

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPad 7. Generation WiFi 32GB
  • iPad 7. Generation WiFi 128GB
  • iPad 7. Generation WiFi + Cellular 32GB
  • iPad 7. Generation WiFi + Cellular 128GB

  Modelnummer for iPad 7. generation:

  • A2197
  • A2198
  • A2199
  • A2200

  Lanceringsdato:

  • 21. september 2019

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.