iPhone 11 reparation

Har din iPhone 11 brug for reparation? Hos os kan du få hurtig og professionel hjælp. Vi ved, hvor vigtig din telefon er for dig, og uanset skadesomfanget, kan vores erfarne teknikere tage hånd om problemet.

Med mere end 10 års erfaring kan vi reparere de fleste typer skader på din iPhone 11, herunder en smadret skærm, et udbrændt batteri eller en væskeskade. Se vores prisliste herunder og kig forbi vores værksted uden tidsbestilling.

Reparation af iPhone 11

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, på under en time.

Priser på iPhone 11 reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPhone 11 reparation

  iPhone 11 er en af Apples mest populære modeller, og den blev lanceret i september 2019 som en af grundstenene i deres linje af smartphones. Med den nye A13 Bionic chip og en række forbedringer har den fået en hidtil usammenlignelig batterilevetid og en forbedret brugeroplevelse.

  Skærmen er nu specialfremstillet til at give et skarpere og mere tydeligt billede end tidligere, og den har to nye lysstyrker, der gør det nemmere at læse på den – selv i sollys. Men uheld kan stadig ske, og selvom de nye smartphones er mere støv- og vandafvisende, kan slag, slid og væske stadig beskadige mobilen.

  Reparation af iPhone 11 skærm

  Hos Bestrep tilbyder vi en professionel reparation af din iPhone 11-skærm på under en time. Displayet i en iPhone 11 er et Liquid Retina HD display på 6,1”, der strækker sig over næsten hele forsiden og har både True Tone og Wide color display (P3), hvilket giver en fantastisk farvegengivelse og skarphed.

  Udskiftning af skærme i Apples mobiltelefoner er normalt en besværlig opgave for den almindelige dansker, men med det rette værktøj, de rigtige reservedele og mange års erfaring kan det klares på under 60 minutter.

  Nyt batteri i iPhone 11

  Med iPhone 11 har Apple skabt en telefon med et fortræffeligt batteri på 3110 mAh, og mobilen er designet med flere strømsparende tiltag, der gør, at den kan holde strøm igennem en hel dag uden opladning. Den giver dig også mulighed for Fast Charging og QI trådløs opladning.

  Alligevel kan det med tid blive nødvendigt med en udskiftning af batteriet. Her er vi dig gerne behjælpelig med en reparation, således du igen kan nyde godt af alle funktionerne i din iPhone 11 uden nedbrud i tide og utide.

  Besøg vores værksted i Herlev

  Vi forstår, hvor vigtig en mobiltelefon er for din hverdag, og derfor har vi gjort en stor indsats for at sikre, at de mest almindelige reparationer tager under en time.

  Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring med reparation af Apples smartphones og kender dem indefra og ud – både de ældste og de allernyeste modeller. 

  Du kan altid uden tidsbestilling besøge vores værksted i Herlev og få personlig hjælp til din iPhone. Her kan du være sikker på, at vores fokus er på kvalitet og et højt serviceniveau.

  Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have til din iPhone 11 reparation. Du kan også ringe til vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00, samt om lørdagen fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPhone 11 64GB
  • iPhone 11 128GB
  • iPhone 11 256GB

  Modelnummer for iPhone 11:

  • A2111
  • A2221
  • A2223

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.