iPhone X reparation

Hvis din iPhone X er gået i stykker og har brug for reparation, behøver du ikke bekymre dig. Hos Bestrep står vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder reparation af alle former for fejl og skader, og sørger for, at din iPhone X hurtigt er som ny igen.

Alle vores reparationer udføres med 2 års garanti, et håndværk i topklasse, originale reservedele og til en pris hvor alle kan være med. Herunder finder du priserne på de hyppigste reparationer.

reparation af iPhone X

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, på under en time.

Priser på iPhone X reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPhone X reparation

  iPhone X er en yderst spændende telefon, der blev lanceret i 2017 og skiller sig ud fra tidligere modeller som iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Denne fantastiske telefon har en række unikke funktioner, herunder Face ID, der gør den til en af de mest revolutionerende iPhones i nyere tid.

  Det særlige ved iPhone X er, at den er designet som én stor skærm, hvilket adskiller den markant fra dens forgængere. Denne designinnovation har dog også sine ulemper, da den større skærm og glasbagside gør telefonen mere sårbar over for slag og ridser.

  Udover en forbedret og ny OLED skærm, samt den nye Face ID-funktion har iPhone X også et forbedret kamera i forhold til tidligere modeller og sløjfet den velkendte homeknap med en større skærm.

  Dette betyder også, at fingeraftrykslæseren er blevet fjernet, og telefonen kun kan låses op ved hjælp af Face ID eller en adgangskode. Dette gør samtidig skærmen til et endnu vigtigere komponent i din enhed.

  Reparation af din iPhone X på under en time

  Hos Bestrep er vi eksperter i reparation af iPhone X og tilbyder en bred vifte af reparationer, herunder udskiftning af skærm, bagcover, batteri, front- og bagkamera samt bundstik. Hvis du er usikker på omfanget af skaderne på din telefon, kan vi også foretage en diagnose.

  Vi forstår, hvor svært det kan være at undvære sin smartphone – især i en travl hverdag, hvor den hjælper os med at holde styr på opkald, e-mails og beskeder. Derfor er vores førsteprioritet altid at udføre reparationer så hurtigt som muligt.

  Med mere end 10 års erfaring er vi i stand til hurtigt at reparere de mest almindelige skader på iPhones, herunder udskiftning af skærm, bagcover og batteri. I langt de fleste tilfælde kan vi endda reparere din telefon på under 1 time.

  Hvis du ikke er sikker på, hvad der er galt med din iPhone, er du velkommen til at besøge vores værksted, hvor vi relativt hurtigt kan foretage en fejlfinding. Derefter kan vi straks reparere din telefon, hvis det er nødvendigt.

  Originale reservedele til en god pris

  Når vi udfører reparationer på iPhones, anvender vi udelukkende originale reservedele. Dette sikrer, at din enhed lever op til sin høje standard fra producenten.

  Det er desværre ikke alle steder, der anvender de korrekte reservedele, og dette kan have en negativ indvirkning på din iPhone og i værste fald forværre skaderne.

  Besøg vores værksted i Herlev

  Du kan altid uden tidsbestilling besøge vores værksted i Herlev og få personlig hjælp til din iPhone. Her kan du være sikker på, at vores fokus er på kvalitet og et højt serviceniveau.

  Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have til din iPhone X reparation. Du kan også ringe til vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00, samt om lørdagen fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPhone X 64GB
  • iPhone X 256GB

  Modelnummer for iPhone X:

  • A1865
  • A1901
  • A1902

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.