iPhone 15 Pro reparation

Vores ekspertise inden for reparationer af iPhone 15 Pro er resultatet af mere end 10 år i branchen. Så hvis din iPhone 15 Pro har brug for reparation, behøver du ikke lede længere efter en pålidelig reparatør.

Uanset om du står over for en udskiftning af skærm, batteri eller bagcover på din iPhone 15 Pro, kan du trygt overlade reparationen til vores dygtige teknikere. Vi bruger originale dele og yder 2 års garanti.

reparation af iPhone 15 Pro

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, på under en time.

Priser på iPhone 15 Pro reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPhone 15 Pro reparation

  At reparere en iPhone 15 Pro er en opgave, der kræver præcision, ekspertise og omhu. Hos Bestrep insisterer vi altid på at levere en professionel reparation til hver eneste kunde. Vores teknikere er veluddannede og har mere end 10 års erfaring med Apple-produkter.

  Når du vælger os til din iPhone 15 Pro reparation, vælger du kvalitet og sikkerhed. Vi går aldrig på kompromis med dele. Vi bruger udelukkende originale Apple-dele i vores reparationer for at sikre, at din enhed forbliver pålidelig og lever op til Apples standarder.

  Vi forstår, hvor vigtig din iPhone 15 Pro er for dig. Derfor arbejder vi målrettet for at levere en kort reparationstid. Vores mål er at få din enhed tilbage til dig så hurtigt som muligt, så du kan genoptage din daglige brug uden væsentlige forsinkelser.

  Udskiftning af skærm og batteri på iPhone 15 Pro

  Skærmskader og batteriproblemer er to af de mest almindelige udfordringer, som iPhone 15 Pro-brugere står over for. Vi har ekspertisen til at håndtere begge disse problemer med præcision.

  Skærm reparation
  Hvis din iPhone 15 Pro har en skærm, der er splintret eller ødelagt, kan vores erfarne teknikere udskifte den beskadigede skærm med en ny og original skærm. Dette vil ikke kun forbedre din enheds udseende, men det vil også gøre det muligt for dig at nyde billeder, videoer og apps på en krystalklar skærm igen.

  Det er vigtigt at bemærke, at iPhone 15 Pro er udstyret med Ceramic Shield, som markant forøger skærmens modstandsdygtighed over for skader.

  Dette specielle glas er en eksklusiv teknologi fra Apple, og det er kun Apple, der kan levere det. For at bevare glassets holdbarhed er det afgørende at erstatte skærmen med en original fra Apple, hvis det skulle blive nødvendigt.

  Nyt batteri
  Hvis du bemærker, at batteriet på din iPhone 15 Pro ikke længere holder strøm som tidligere, kan vi hjælpe med at genoplive batteriydelsen. Vi bruger udelukkende ægte Apple-batterier til at erstatte dit gamle.

  Reparation af bagcover på iPhone 15 Pro

  Reparationen af bagcoveret på iPhone 15 Pro er blevet mere økonomisk overkommeligt, da glasset nu udgør en separat del. Ved at genanvende resten af enhedens bagside er omkostningerne ved denne specifikke reparation markant reduceret.

  På tidligere modeller har det nemlig været sådan, at vi har skulle skifte hele bagsiden inkl. ramme, for et bevare den fulde originalitet efter endt reparation. Denne tid ser nu ud til at være forbi.

  Besøg os i dag for iPhone 15 Pro reparation

  Hvis du ønsker, at vores dygtige teknikere genetablerer den fulde funktionalitet i din iPhone 15 Pro, er du mere end velkommen til at besøge vores værksted. Du behøver ikke at bestille tid på forhånd.

  Vi udfører ikke kun reparation af iPhones, men kan også hjælpe med reparationer af andre enheder såsom iPad, Samsung Galaxy, Huawei, MacBook og iMac.

  Vi ser frem til at hjælpe dig med din iPhone 15 Pro eller andre enheder du måtte have problemer med!

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPhone 15 Pro 128GB
  • iPhone 15 Pro 256GB
  • iPhone 15 Pro 512GB
  • iPhone 15 Pro 1TB

  Modelnummer for iPhone 15 Pro:

  • A2848
  • A3101
  • A3104
  • A3102

  Lanceringsdato:

  • 22. september 2023

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.