iPhone 13 Pro Max reparation

Hvis du har været uheldig og behov for en reparation af din iPhone 13 Pro Max, kan du roligt droppe bekymringerne. Vi håndterer din reparation på kort tid – typisk under en time – og til en god pris.

Uanset om du har brug for udskiftning af skærm, batteri eller andet, er vi i stand til at udføre reparationen effektivt og med høj kvalitet. Med mere end 10 års erfaring, er din iPhone 13 Pro Max i trygge hænder

reparation af iPhone 13 Pro Max

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Vi har de fleste reservedele på lager, og kan typisk have din enhed klar igen, på under en time.

Priser på iPhone 13 Pro Max reparation

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vil du høre om lagerstatus på en reservedel eller er reparationen du leder efter ikke i oversigten, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på 70 22 00 10

  Mere om iPhone 13 Pro Max reparation

  Hvis du er passioneret omkring fotografering, er du med sikkerhed glad for din iPhone 13 Pro Max, der er udstyret med hele tre kameraobjektiver. Sammenlignet med sin forgænger, iPhone 12 Pro Max, har den også en længere batterilevetid på op til 2,5 timer.

  Flagskibet fra Apple har et vandafvisende design med et Ceramic Shield-glas for og bag og en ramme af stål. iPhone 13 Pro Max er med andre ord en fantastisk enhed, der hurtigt bliver uundværlig.

  Har uheldet alligevel været ude, og telefonen gået i stykker, kan du trygt overlade reparationen til os hos Bestrep. Vi er faktisk i stand til at udføre de fleste reparationer på under 60 minutter.

  Hvad koster en iPhone 13 Pro Max reparation?

  Vores priser på reparation af iPhone 13 Pro Max afhænger af skadernes omfang, men du kan være sikker på, at de er konkurrencedygtige. Hvis du har brug for flere reparationer af den samme enhed, tilbyder vi gerne en god samlet pris på alle reparationerne.

  Du kan nemt finde prisen på din reparation i vores oversigt ovenfor.

  2 års garanti på alle reparationer

  Hvis du overlader reparationen af din iPhone 13 Pro Max til os hos, kan du være sikker på, at den er i sikre hænder. Vi giver 2 års garanti på alle vores reparationer, så du kan være sikker på, at din enhed også virker efter du har forladt butikken.

  Vi udfører naturligvis også en omfattende test af din iPhone efter endt reparation, således vi sikrer os at alt virker på fineste vis.

  Besøg vores værksted i Herlev

  Du kan altid uden tidsbestilling besøge vores værksted i Herlev og få personlig hjælp til din iPhone. Her kan du være sikker på, at vores fokus er på kvalitet og et højt serviceniveau.

  Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have til din iPhone 13 Pro Max reparation. Du kan også ringe til vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00, samt om lørdagen fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

  Kontakt os Ofte stillede spørgsmål

  Priserne gælder for følgende modeller:

  • iPhone 13 Pro Max 128GB
  • iPhone 13 Pro Max 256GB
  • iPhone 13 Pro Max 512GB
  • iPhone 13 Pro Max 1TB

  Modelnummer for iPhone 13 Pro Max:

  • A2484
  • A2641
  • A2643
  • A2644
  • A2645

  Se alle tekniske specifikationer 

  Vi er din garanti for en ordentlig reparation

  +10 års erfaring

  Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphone og computer er din enhed altid i trygge hænder.

  Originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele i vores reparationer, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

  2 års garanti

  Takket være vores mangeårige erfaring og brug af originale reservedele, kan vi uden at tøve give 2 års garanti.

  Hurtig reparation

  Du behøver ikke at være uden din enhed i længere tid. De fleste af vores reparationer er klar på under 24 timer.

  Gratis lånetelefon

  Skulle reparationen af din iPhone, Samsung eller Huawei tage længere tid, stiller vi gratis en lånetelefon til rådighed.